Горопоскоп на тиждень

Горопоскоп на тиждень

Горопоскоп на тиждень

ОВЕН

Якщо ви не боїтеся труднощів, то це чудовий час, щоб вирішити давно наболілі проблеми. Ви сповнені енергії та готові рішуче діяти. Несприятливий період настає для підприємців: проєкти розвиватимуться, а от із прибутками буде сутужно.

 

Горопоскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

У бізнесі час шукати надійних інвесторів. Ваші починання підтримають друзі, які допоможуть вирішити тяганину з документами. Але робочий настрій не сприяє романтичним почуттям. Стосунки в парі ризикують охолонути.

 

Горопоскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

У шлюбі — напруженість через розподіл фінансів. Самотні серця зможуть знайти цікаві знайомства через інтернет-листування. Багато з тих, хто давно зустрічається, ухвалить рішення закріпити стосунки, проте з цим краще зачекати.

 

Горопоскоп на тиждень

РАК

Не найпростіший тиждень, і його варто пройти без поспіху та суєти. Вам зовсім не до відпустки. Робочі та творчі проєкти забирають усі сили, але це дасть позитивні плоди. Ви досягли професійного піку. Але цілі досягатимуться титанічними зусиллями.

 

Горопоскоп на тиждень

ЛЕВ

Фінансова сфера поступово налагоджується. Відмовтеся від ризикованих вкладень і не давайте в борг, оскільки є ймовірність, що ваші гроші не повернуть. Захочеться перезавантажити своє життя, і це правильно. Попереду на вас чекає багато цікавого.

 

Горопоскоп на тиждень

ДІВА

Головні події можуть відбуватися в особистому житті. Якщо у вас криза в стосунках, то не уникнути судів та поділу майна. Романтичні й велелюбні натури, які ніяк не могли зробити вибір, нарешті зможуть стати розсудливими.

 

Горопоскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Застій у бізнесі вимагатиме очікування, а складнощі з державними органами гальмуватимуть розвиток проєктів. Головна проблема — нестача коштів та фінансова залежність. Варто подбати про здоров’я за допомогою здорового харчування та помірного спорту.

 

Горопоскоп на тиждень

СКОРПІОН

Напружена ситуація в колективі додасть похмурого настрою. Можливі проблеми з дітьми та витрати, пов’язані з ними. Кращий спосіб зберегти здоров’я — дотримуватися суворої дисципліни, обмежуючи себе в надмірностях.

 

Горопоскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Не варто розраховувати на швидке вирішення питань. У вас є сили та терпіння, щоб досягти того, чого хочете. Для справ кар’єрного характеру тиждень сприятливий. Можливі нові пропозиції, масштабні та успішні у фінансовому плані.

 

Горопоскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Знання та навички допоможуть здобути більше впевненості у собі та дадуть поштовх до пошуку нових сфер для реалізації. Нові проєкти обіцяють великі перспективи. Власники бізнесу можуть розраховувати на підтримку впливових осіб.

 

Горопоскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Можлива вдала ділова поїздка, зміцнення зв’язків з іноземними колегами. Фінансова ситуація загалом стабільна. Краще відмовитися від позик та вкладень, а також від ризикових угод. Сімейним людям не доведеться страждати від нудьги.

 

Горопоскоп на тиждень

РИБИ

Час напружений і більше підходить для роботи. Можливо, на особисте життя не вистачить ні часу, ні сил. У любовній сфері очікуються серйозні зміни, і для деяких вони будуть негативними. Напади ревнощів та образ можуть зіпсувати романтичний настрій.