Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень мине у високому емоційному напруженні. Максимальну увагу до дрібниць варто виявити тим, чия робота пов’язана з грошима. На виконання простих доручень йтиме багато сил і часу, обсяг роботи зростатиме.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Не всі люди поруч із вами надійні, варто переглянути оточення. Намагайтеся водночас не вплутуватися в конфліктні ситуації. Ухвалюйте обдумані рішення, щоб у майбутньому їх не потрібно було переглядати.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Фінансові надходження будуть нестабільними. У стосунках очікуються серйозні зміни. Якщо ви самотні, є шанс зустріти кохання. Підтримка рідних допоможе зміцнити сімейні зв’язки та досягти бажаних цілей.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Взаємини закоханих будуть схожими на американські гірки. Через декілька тижнів пристрасті вщухнуть, тому не надто захоплюйтеся з’ясуванням стосунків. Турбота і ніжність допоможуть висловити кохання краще тисячі слів.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Не відмовляйтеся від паузи, необхідної, щоб розвіяти сумніви з приводу подальшої долі вашої пари. Намагайтеся берегти себе від стресу: через перенапруження можливе безсоння. Водні процедури та спорт допоможуть нормалізувати емоційний стан.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Слухайте лише свій внутрішній голос — у складних ситуаціях він дасть правильні поради. Для професійних справ цей період нейтральний. Нині не варто нікому вірити, а фінансові документи треба тримати у порядку.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Тиждень підходить для поновлення старих ділових зв’язків. Відносини з новими партнерами складні, йти на компроміс немає бажання саме у вас. Залучайте до проєктів молодих та креативних фахівців. Значних витрат потребуватиме родина.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Зараз краще відкласти невелику заначку. Уникайте нових вкладень. Щоб не залишитися на мілині, прораховуйте всі витрати заздалегідь. Відмовтеся від того, без чого можете обійтися. Теплі вечори допоможуть згуртуватися вашій родині.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Ви маєте ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. Вони пов’язані з роботою та особистим життям. Є шанс відновити стосунки з рідними та близькими, з якими ви у сварці. Це стосується й колишніх коханих.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

З’явиться можливість поліпшити умови праці, знайти інше місце роботи. Наймані співробітники зуміють виявити здібності й таланти, що дозволить отримати підвищення на посаді чи зміцнити становище. Друга половина тижня більш продуктивна.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Фінансова ситуація неоднозначна. Загалом коштів на все вистачить, якщо ви будете прагматичні. Рівень доходів залежить від холодної голови. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості, якщо є «заначка». Взаємини в сім’ях більш спокійні.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Намагайтеся не прив’язуватися до людей і обставин та не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтеся моментом. Багато про що варто подумати. Висновки допоможуть вам комфортно почуватися у нових соціальних умовах.