Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Доведеться навести лад у всіх аспектах свого життя — у роботі, коханні, творчих проєктах. Настав час на всіх напрямах зміцнити свої тили. Але наберіться терпіння, адже не все йтиме так, як ви задумали.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень принесе важливі зміни у професійну сферу. Спочатку це може мати негативний вигляд. Однак не поспішайте впадати у відчай: все найцікавіше тільки починається — старе руйнується, нове будується.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Настрій змінюється на краще. З’явиться шанс вдало вкластися в нерухомість. Наймані працівники і держслужбовці замисляться про зміну місця роботи, але не варто поспішати, якщо немає подушки безпеки.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Вам вдається зберігати спокій і навіть психологічно зцілювати оточення. Час романтики та сімейного добробуту. У фінансовому плані тиждень без потрясінь: якщо планували великі закупи, вкладення, можна робити це сміливо.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Головні події тижня відбудуться в роботі. З одного боку, звужуються можливості доходу, з іншого — цікавий період, з’являються нові знайомі. Те, що відбувається навколо, підштовхує до глибокого аналізу.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

На порядку денному — будівництво, великий ремонт, придбання будинку, квартири, дачі. Можуть виникнути проблеми з дітьми, але ви їх здатні вирішити. Закоханих можуть розділяти різні інтереси, захоплення чи погляди на взаємини.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Тиждень щасливих подій для більшості пар. Період старанної праці та заслуженого щастя. Романтичний і безтурботний період. Однак, якщо кохання і гроші пов’язані між собою, то взаємні претензії можуть стати причиною непорозумінь.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Витрати перевищуватимуть доходи. Доведеться багато чого змінити в роботі, будьте готові до важких рішень та максимальної відповідальності. Якщо ви проявите себе нестандартно і творчо, то зможете покращити ситуацію.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться розриватися між будинком і роботою, бізнесом і дітьми, навчанням і коханою людиною. Головна проблема — брак інвестицій та фінансова залежність від інших. Але тиждень принесе нові плани, які згодом реалізуються.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Дуже важливий, але для багатьох неоднозначний період. Закохані будуть надто емоційними та квапливими, але не поспішайте ревнувати. Сімейні представники знака не нудьгуватимуть — поглинуть побутові клопоти і турботи про дітей.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Доходи безпосередньо пов’язані з докладеними раніше зусиллями. Доведеться серйозно попрацювати, щоб отримати пристойний прибуток. Гарний час для заробітків через Інтернет. В особистій сфері багато чого несподівано налагодиться.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Період виявиться динамічним, але напруженим. Певний період вашого життя добігає кінця і починається новий цикл. Справи йтимуть повільно, але у правильному руслі. Стережіться проєктів, які нібито обіцяють швидкий прибуток.