Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Вас супроводжує успіх, але не розслабляйтеся: працюйте, не покладаючи сил. Починання принесуть добрий матеріальний результат, особливо у сферах комунікації та комерції. Активно розвиватимуться зв’язки з колегами з інших міст.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Грамотно плануйте фінансові витрати, щоб не втратити те, що довго вибудовували. Проблеми можуть виникнути з документами та фінансовими звітами. У деяких випадках йтиметься про підвищення на посаді зі збільшенням зарплати.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Фінансова ситуація досить стабільна. Службовці матимуть шанс на підвищення. Ваші думки будуть зайняті роботою та бажанням збільшити доходи. Обставини сприяють фінансовим проєктам.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Незначні непорозуміння, ймовірні на початку тижня, не вплинуть на сприятливе завершення подій. Гроші надходитимуть регулярно, а витрати загалом помірні. Підприємці зможуть підвищити оберти компанії, але доведеться вдатися до невеликого ризику.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Вдалими будуть проєкти з партнерами та колегами з інших країн. Через фінанси не варто переживати — на життя вам вистачить, а решта зачекає. Багато хто знайде підробіток, використовуючи своє хобі.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Настав час працювати в команді. Окрім мінусів, тут є плюс — можливість розділити відповідальність за важкі рішення. Матеріальні надходження будуть нестабільними, проте є можливість залучити інвестиції в бізнес.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

У фінансовому плані цей період нейтральний. Підприємцям та начальникам рекомендується з увагою поставитися до підлеглих — їхні помилки можуть дорого обійтися. Не реагуйте на провокації, ретельно перевіряйте документи, які підписуєте.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Фінансове становище в цей період хоч і нестабільне, але з діркою в кишені ви не залишитеся. Єдина проблема — додадуться витрати на сімейні потреби. Краще без експериментів: доведеться обмежитися звичними справами.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Поспіх і суєта можуть принести проблеми, вирішувати які доведеться тривалий час. Беріться тільки за ту роботу, яка принесе вам гарну грошову винагороду. Будьте уважні до пропозицій, які надходять від людей з минулого.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

В особистому житті настає час змін. І насамперед вони торкнуться побуту. Це може бути переїзд, ремонт, новий роман, народження дитини. Ситуація з фінансами досить напружена через великі сімейні витрати. Однак скоро все налагодиться.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

У багатьох представників знака з’являться плани влаштувати своє життя інакше. Закохані пари можуть зважитися на спільне проживання, а в майбутньому воно стане першим кроком до щасливого шлюбного союзу.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Гарний час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності. Але не поспішайте звільнятися, підготуйте резюме і розішліть його в різні компанії. Найкращим рішенням буде попросити підвищення, запропонувавши свої інновації для розвитку компанії.