Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Непогано складається кар’єра у службовців та молодих фахівців — їхній авторитет зростає, гарантована підтримка керівництва. Водночас у багатьох представників знака з’являться проблеми, що вимагають негайного реагування.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Для справ професійного характеру цей тиждень цілком вдалий. У вас з’явиться можливість показати свої проєкти широкому загалу. Можуть виникнути турботи про дітей, на їхні потреби з сімейного бюджету піде значна сума.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Взаємини з колегами та партнерами з бізнесу стабілізуються, можливі конструктивні перемовини, поїздка, обговорення майбутніх проєктів та вдале вирішення старих справ. Гарний час для дрібного ремонту та облаштування будинку.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Попри вдалий перебіг справ у професійній сфері, з грошима не все так добре. І справа не в низьких доходах, а у витратах, що перевищують прибутки. Можливі значні витрати на сім’ю, маленьких дітей та побутові потреби.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Любовне життя захопливе і, як ніколи, інтенсивне. Перед вами відкриється сутність вашого партнера. Самотні можуть захотіти повернутися до колишнього романтичного партнера, але краще відмовитися від такого спілкування.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Вбачаються невеликі проблеми з родичами. У фінансовому сенсі тиждень неоднозначний. Можливі раптові витрати, тож заощаджуйте. Без грошей сидіти не доведеться, але витрати перевищуватимуть прибутки.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Можливі конфлікти з деякими ключовими особами, від яких залежить ваше становище на роботі. Бізнесмени зіткнуться з вирішенням майнових питань та налагодженням партнерських взаємин. Може бути підводне каміння, якого ви одразу не побачите.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Безтурботний час — дозвольте собі розслабитися. Ви — здорові, енергійні, привабливі. Невеликі епізоди втоми та нездужання можливі, але на загальному тлі прекрасного настрою вони будуть швидкоплинними.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

На роботі чекає аврал. Виникнуть проблеми в бізнесі, які доведеться вирішувати. Підприємці, хоч і втратять деяку суму, зрозуміють, куди рухатися. Наймані співробітники виявлять здібності й таланти, що дозволить отримати підвищення.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Ті, хто давно без роботи, зможуть знайти перспективне місце з хорошим доходом. Час великих витрат, переважно — приємного характеру. Можна потішити себе, близьких, дозволити собі те, на що ви раніше не наважувалися.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Романтичний і спокійний тиждень у багатьох сенсах. Вдалий час для нових знайомств, любовних інтриг, романів. Проте тим, хто перебуває у тривалих стосунках чи шлюбі, варто бути обережнішим. Важливо думати про наслідки вчинків.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Закохані пройдуть перевірку міцності. Самотнім не варто розраховувати на серйозні союзи. Краще присвятити час особистісному зростанню, подорожам чи навчанню. Настав час зробити ремонт чи вкласти кошти в нерухомість.