Відбулася розширена колегія управління освіти  і науки з підготовки до нового навчального року

Відбулася розширена колегія управління освіти і науки з підготовки до нового навчального року

27 червня відбулася розширена колегія управління освіти і науки Звягельської міської ради. Захід пройшов за участі міського голови Миколи Боровця, секретаря міської ради Оксани Гвозденко, заступниці міського голови Наталії Борис, начальника відділу підтримки громадських ініціатив та енергоефективності Юрія Савича, членів колегії, керівників закладів освіти та установ Звягельської міської територіальної громади.

Порядок денний передбачав розгляд питання про підготовку до нового навчального року, оскільки система освіти України продовжує функціонувати в умовах повномасштабної війни.

Відбулася розширена колегія управління освіти  і науки з підготовки до нового навчального року

Представлено та затверджено основні заходи з підготовки закладів та установ освіти громади до 2024-2025 навчального року, серед яких — матеріально-технічне забезпечення, безпековий компонент, забезпечення якісного харчування тощо.

Напрацьовані кроки допоможуть створити сприятливі умови для навчання і розвитку наших дітей.

Окрім того, розглянули питання про організацію медичного обслуговування в закладах освіти громади, визначили позитивні/негативні аспекти діяльності медичних працівників закладів освіти та надали відповідні рекомендації.

Дякуємо Силам безпеки й оборони України та нашим енергетикам за можливість працювати і навчатися.

Відділ інформації міської ради