Проєкт «Дати  мамі надію»

Проєкт «Дати мамі надію»

У Києві матері загиблих захисників та захисниць проходять триденну реабілітацію в межах проєкту «Дати мамі надію». Ця програма створена за ініціативи української ГО «Християнська служба порятунку» та «Київ Мілітарі Хаб». Реабілітація повністю безоплатна.

 

Мета цієї програми — надати підтримку матерям загиблих Героїв та покращити як фізичне, так і психологічне самопочуття. Під час реабілітації мами перебувають у колі тих, хто пережив схожу трагедію та розуміє всю глибину болю, але попри це хоче жити далі. Професійна команда психологів, реабілітологів, масажистів та інших спеціалістів допомагає їм віднайти нові сенси життя.

Проєкт «Дати  мамі надію»

Програма реабілітації охоплює різні аспекти. Фізична реабілітація передбачає консультації фахівців, заняття на спеціальних реабілітаційних тренажерах для покращення здоров’я опорно-рухового апарату, масажі.

Психологічна допомога — це заняття з арт-терапії та групової психотерапії, спрямовані на покращення емоційного стану та допомогу в подоланні психологічних труднощів. Відновлювальні СПА-процедури сприяють відпочинку. Можливість перебувати в колі однодумців допомагає знайти підтримку серед тих, хто розуміє їхню трагедію.

Проєкт «Дати  мамі надію»

Проєкт надає безоплатне проживання та харчування для матерів із різних регіонів України, а також — сеанс процедур краси з професійним візажистом, перукарем та фотосесію.

Жінки вдячні за турботу організаторам проєкту. «Ми повинні жити. Доки ми живемо, живе пам’ять про наших дітей», — кажуть вони.

Проєкт «Дати  мамі надію»

Підготувала Юлія КЛИМЧУК
Фото проєкту