Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Більшість тижня складатиметься вдало. Але ближче до вихідних може кидати в крайнощі: діяти, підкорившись логіці, або слухати інтуїцію, заплющуючи очі на навколишню реальність. Намагайтеся уникнути і того, й іншого.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Відносно спокійний період. Але конфлікт між внутрішніми емоціями та зовнішніми проявами посеред тижня трохи затьмарює настрій. Творчі здібності посиляться й буде простіше створювати щось оригінальне.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Якщо вас здолають лінощі, оточення поставиться до цього з розумінням. Протягом тижня позитивних новин буде більше, ніж зазвичай. У вас з’явиться чимало можливостей для реалізації на професійній ниві.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Складні питання вирішуватимуться легше. До того ж, у вас підвищиться інтерес до нового, а особливо — перейматиме пошук можливостей для кар’єрного зростання. Сприятливий час для вирішення бюрократичних питань.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Успіх супроводжуватиме вас у будь-якій сфері діяльності. Це — ваш тиждень: порівняно з представниками інших знаків Зодіаку, зараз у вас найбільше сприятливих шансів змінити своє життя на краще.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Подумайте про те, щоб влаштувати романтичний сюрприз другій половині. Не варто очікувати офіційного приводу, краще скористатися гармонійними аспектами наприкінці липня. Тиждень підходить, щоб позбутися шкідливих звичок.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Зірки заряджають вас волелюбністю та прагненням до незалежності. Ваша внутрішня потреба — жити так, як хочеться саме вам, і не обмежувати себе ніякими рамками. Гарний час, щоб відмовитися від зайвого.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Найкращий час, щоб зосередитися на складних питаннях та знайти максимально комфортний вихід. Навколишні будуть готові прийти на допомогу. Ваша інтуїція посилиться. Варто використати її у просуванні власної справи.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий як для романтики, так і для кар’єрних досягнень. Чудовий час, щоб переробити справи, що накопичилися. Якщо ж про роботу та побутові питання думати не хочеться, все одно проведіть тиждень максимально активно.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Зірки пробуджують ваші найкращі якості. Вкрай важливо у цей період оточувати себе життєрадісними людьми та концентруватися на позитивних подіях. Займайтеся звичними справами і не вплутуйтеся ні в що нове і невідоме.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Посилене прагнення творчого самовираження трохи заважатиме виконанню вашої повсякденної роботи, особливо — якщо вона вирізняється монотонністю. Надмірна обережність не завадить під час великих покупок.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Не сидіть, склавши руки, використовуйте можливості. Наприкінці тижня будьте якомога стриманішими, намагайтеся не реагувати на провокації, а з висловлюванням будь-яких претензій краще деякий час зачекати.