Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Якщо хочете змінити місце служби, поговорити з керівництвом про покращення умов праці, не варто займатися цим протягом тижня. Зірки рекомендують стримати амбіції та зберігати дистанцію у взаєминах із начальством.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Із фінансами все зараз неоднозначно — гроші приходять легко, але зберегти їх навряд чи вдасться. Будьте обережні: проведіть час подалі від суєти, візьміть відпустку. Ви впораєтеся з поставленими завданнями у спокійному та тихому місці.

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Важливу роль як у особистих, так і в професійних справах можуть грати родичі. У них сприятлива смуга, і вони радо поділяться з вами тим, що мають. Після недавніх непорозумінь стосунки у закоханих відновлюються.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Подружнє життя далеке від ідеального, можливі труднощі у взаєминах із дітьми та батьками. Все це — через суперечки, пов’язані з фінансами та нерухомістю. Грошове питання гостре. Цього тижня не варто поспішати.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Напружений, але продуктивний період, коли вдасться розібратися з проблемами минулого, а також визначитись із планами на майбутнє. У професійній сфері на вас чекають приємні зміни, багато залежатиме від колег та партнерів із бізнесу.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Час активних дій та подолання перешкод. Прихильність начальства забезпечена службовцю, а просування перспективних проєктів — бізнесменові-початківцю. Цілком ймовірна фінансова допомога батьків, шлюбного партнера або когось із близьких.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не прив’язуватися і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь спокоєм і усамітненням. Взаємини в сім’ях теплі та гармонійні. Гроші надходитимуть регулярно, можна розраховувати на підтримку партнерів.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Ваше здоров’я залишатиметься міцним, але небезпека чатує на тих, хто займається активними видами відпочинку. Зверніться за допомогою до впливових людей. Досягнете успіху, якщо зумієте скористатися сприятливим шансом.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

В особистому житті серйозних потрясінь не очікується. Вдасться впорядкувати будинок, дачу, і в цих клопітких заходах візьмуть участь усі члени родини. Ви відчуєте підтримку близьких.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

У професійній сфері виникнуть різні перешкоди та проблеми, які вимагатимуть невідкладних та складних рішень. Дійте методично, планомірно, без поспіху та зайвої метушні. Ситуація в особистому житті більш стійка, ніж на роботі.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Незважаючи на вашу винахідливість у питанні заробітку, остерігайтеся ризику у фінансових питаннях. У бізнесі період невизначеності та рутинних справ. Не виключені розбіжності з батьками чи старшими членами сім’ї.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

З’явиться бажання все кинути на пів дорозі, проте це тимчасові труднощі, і вони незабаром закінчаться. Виявіть терпіння, перечекайте цей час із мудрістю, і ви будете винагороджені новими пропозиціями із солідним прибутком.