Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Не відкладайте вирішення фінансових проблем. Час взятися за наведення порядку в податковій документації, господарських питаннях. Можуть виникнути проблеми з комерційною нерухомістю, майном, землею.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, станеться подія, яка вас вразить і змусить переглянути стосунки з партнером. Фінансове становище буде не таким, як хотілося б, але кошти надходитимуть стабільно. Підприємцем слід шукати нові засоби просування діяльності.

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

У сімейних парах пануватиме ідилія. Романтичний настрій викличе реакцію партнера у відповідь. Діти радують, але на їхні потреби знову потрібні гроші. На роботі та в бізнесі будьте терплячі, активні та наполегливі й обов’язково досягнете свого.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Зірвуться деякі проєкти, а вкладені кошти виявляться втраченими, не виключені випадки обману навіть із боку друзів та колег. У роботі намітиться невеликий застій, здаватиметься, що нічого не змінюється, але це тимчасов. Але вдома та в сім'ї все добре.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Деяка напруженість щодо колег і керівництва можуть затьмарювати настрій, але плітки за спиною — лише підтвердження вашої значущості. Підприємцям слід розширювати бізнес, впроваджуючи нові технології.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Будьте обережні у фінансових операціях, не ризикуйте, вкладаючи у погано підготовлені чи надто креативні проєкти. Остерігайтесь сумнівних пропозицій. Можуть тиснути роздратування і бажання все кинути, але це не найкраще рішення.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Стан організму буде досить вразливим. Можливе загострення хронічних захворювань. Більше відпочивайте, не нервуйте, подумайте про те, що вам справді потрібно для щастя і рухайтеся в цьому напрямі. Фінансова ситуація буде непоганою.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Зірки радить самотнім звернути увагу на колегу по роботі, з яким вас пов’язують дружні стосунки. Особисте життя загалом мирне, спокійне і дарує вам радість. У діловому відношенні вдалий тиждень.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Гроші надходитимуть регулярно, особливо це стане помітно наприкінці місяця. Основні витрати лежать у сфері сімейних потреб. Можливі нові пропозиції, які слід обміркувати та обговорити — час покаже, що за ними майбутнє.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

В особистих стосунках настає час нестримних пристрастей. Певні розбіжності пов’язані з фінансовими ресурсами, в інших випадках у всьому винні ревнощі. Рекомендовано вести здоровий спосіб життя та забути про шкідливу їжу.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Нарешті приходить натхнення, на яке ви так довго чекали. Ви готові до нового повороту у сфері професійної діяльності, творчості чи бізнесу. Можливо, ви все більше замислюєтеся про переїзд до іншого міста чи країни і зараз ці плани набувають чітких обрисів.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Вам щастить в особистому житті, у відносинах із людьми, кар’єрі, грошових питаннях. У цей період дуже ймовірне зміцнення торгових зв’язків із надійними союзниками, які нададуть лояльні умови співробітництва.