Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

Ресторан святкує день народження і пропонує роботу 

 

У ресторану «Al Capone» — власний преміум-стиль і вишукана концепція, що походить із часів американського гангстера італійського походження, генія кримінального світу Аль Капоне. Сучасні італійські страви та десерти поєдналися в меню з українськими (навіть червоний борщ тут готують з італійською душею), а першокласне обслуговування доповнює інтер’єр з оксамитовими меблями та раритетними фото на стінах. Не в кожному закладі зустрінеш таке різноманіття страв: салат із качиної грудки, пасту з морепродуктами, равіолі з індичкою, тигрові креветки у клярі, свинні ребра в смородині, бефстроганоф із телятини, дорадо з імбирем чи стейк лосося з ікряним соусом. 

14 серпня ресторан святкуватиме четверту річницю з дня відкриття. З цієї нагоди тут планують дитячу виставу і гангстерську вечірку в стилі Аль Капоне. Гостей запрошують прийти в костюмах тих часів, колектив готує подарунки і незабутні враження.

 

— Наші гості отримують тільки найкраще, тому святкувати з нами — одне задоволення, — напередодні дня народження ресторану ми зустрілися з директором Катериною Ряполовою. — Заохочуємо людей, надихаємо, придумуємо акції. Із нещодавніх — презентація крафтової продукції, дегустації устриць та вина, фестивалі морозива та равликів. Проводимо розіграші до свят, маємо доставку ресторанної їжі.

Можна вступити до клубу іменинників ресторану та отримати приємні бонусі, щоб святкувати важливий день без обмежень. У клубі чекають: знижка 10% (на компанію до 10 гостей) або 20% (на компанію від 10 гостей), пляшка ігристого в подарунок за відмітку сторінки, локації ресторану в сторіс та публікації в Інстаграм. Додамо вашому святу солодких нот, пропонуючи особливі торти. Пропозиція діє не лише в день народження, а й упродовж семи днів після.

Кожна піца з нашого меню готується в печі на дровах, що дарує справжню італійську смакоту та аромат. Фірмову піцу «Al Capone» подаємо з вогнем.

Шоу-подача в нас є і з іншими стравами. Це дуже подобається гостям та дарує неперевершені емоції.

Сніданки в «Al Capone» (з 11:00 до 14:00) дозволяють нашим гостям почати день з енергією та хорошим настроєм. Разом ми створюємо особливу атмосферу під час вечорів живої музики, зустрічей з артистами. 

Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

Маленькі гості завжди знайдуть собі розвагу, бо мають особистий простір у ресторані.

— Маючи стільки цікавих іміджевих особливостей, які відгуки отримує ресторан?

— Здебільшого позитивні, адже саме цього ми завжди прагнемо. Якщо є зауваження, то оперативно реагуємо. 

— Що саме люди відзначають у вашому ресторані з позитиву?

— Високі стандарти в роботі. У Звягелі ніхто настільки не робить акцент на якості обслуговування. Хто на цьому розуміється — обов’язково прийде до нас. Був випадок, коли чоловік привіз нам завдаток за банкет і не зайшов всередину, бо приїхав у шортах. Тобто, у людей склалося враження, що до нас у шортах не можна, лише — у відповідному одязі. Але ми раді гостям завжди. 

Найперше приваблюємо клієнтів високими стандартами в приготуванні страв. Усі соуси робимо самостійно. Не купуємо готових майонезів, аджик чужого виробництва. Усе готуємо власноруч, це — одна з наших фірмових фішок.

Можу сміливо сказати, що їжа в нас — найкраща в місті. Кухня — авторська, почерк нашого шеф-кухаря — це завжди кулінарне диво: від стейків будь-якого ступеня смаження до лавандового морозива. 

Морозиво ми теж готуємо самостійно, із натуральних продуктів, у меню маємо близько десяти видів. Спробувавши наші десерти, ви їх згадуватимете з приємністю. 

Із шеф-кухарем разом відвідуємо кулінарні майстер-класи, постійно навчаємося.

Постійно аналізуємо страви у кращих ресторанах міста, замовляючи доставки. Відповідно до цього аналізу, за ціновою політикою наш ресторан — серед найдорожчих закладів Звягеля. Цьому є логічне пояснення, адже собівартість продуктів, які використовуємо, висока. Наприклад, замість звичайних помідорів готуємо з чері, замість курячих яєць беремо перепелині, замість повсякденних видів сирів — пармезан та інші дорогі сорти. 

Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

А головний інгредієнт страв від «Al Capone» — це любов до наших гостей.

— Зараз на багатьох підприємствах, у багатьох закладах спостерігаємо дефіцит працівників. Чи є він у вашому ресторані?

— Так, війна внесла свої корективи. Дефіцит кадрів існує. До того ж, наш персонал — найчастіше молоді люди, які прагнуть розвиватися, не засиджуються довго на одному місці. Навчаються в нас ресторанній справі, а згодом їдуть працювати в обласні центри чи за кордон. 

Не можна їх критикувати. Коли розвиватися, як не зараз? Звісно, сумно відпускати навчених спеціалістів, проте ставимося до цього з розумінням. 

Завжди готові запропонувати роботу тим, хто її шукає, прагне йти назустріч новим викликам. Хочеться, щоб люди до нас приходили жваві, ініціативні, креативні, із бажанням навчатися. 

— Які вакансії є в «Al Capone» зараз?

— Ми в пошуку офіціантів, барменів. Працевлаштування — офіційне, що дуже важливо. 

Навчаємо, всебічно підтримуємо в професії, мотивуємо високими стандартами роботи, харчуємо персонал та розвозимо за місцем проживання. Працювати в нас зручно не лише для містян, а й для людей із сіл. Запрошуємо на роботу.

Наша адреса: вул. Шевченка, 54 (навпроти Гімназії №9), 093-240-43-54.

— У ресторані часто проходять івенти для дітей, із залученням аніматорів. Особливою популярністю користуються майтер-класи з приготування страв. Розкажіть про це, будь ласка.

— Три роки тому ми провели перший дитячий майстер-клас із приготування піци. Треба бачити, який захват викликає в дітей знайомство з професійним шеф-кухарем, його вихід у залу в фірмовому білому кітелі, з усіма необхідними атрибутами для приготування. Разом роблять тісто, начинки, випікають. А потім кожній дитині ми даруємо її піцу, приготовану власноруч. 

Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

— Зараз складний, нестабільний воєнний час. Чи є у вас проблема з відвідувачами?

— Немає. Хоча на піку популярності «Al Capone» — у холодну пору року, коли горить мангал, дров’яна піч, коли хочеться з коханими, сім’єю чи друзями, колегами побувати в теплій атмосфері, де класні меблі, грає саксофон, затишно і комфортно. 

Улітку в нас частіше замовляють банкети. Цікаво, коли діти з-за кордону оплачують святкування в нашому ресторані для своїх батьків. 

Постійними нашими гостями є колективи місцевих підприємств, установ та фірм, які нам довіряють і знають, що їхнє свято в «Al Capone» пройде бездоганно. Ми завжди — за ефективну співпрацю.

— Що відповідаєте людям, які вважають, що під час війни недоречно відпочивати в ресторанах, танцювати, запрошувати артистів?

— З повагою ставимося до кожної думки. Не хочемо нікого дратувати, розуміємо чужий біль, переживання з приводу втрат близьких на війні. Працюємо для тих, хто розуміє, що життя триває і треба жити. Багато проводимо заходів для сімей загиблих та зниклих захисників України. З шаною і повагою до всіх. 

Відвідини ресторану — це релакс, нехай навіть у важкий час, щоб отримати ресурс, розслабитися, надихнутися і жити, працювати далі.

Завжди треба вірити у краще. Вірити, що житимемо під мирним небом, в успішній, заможній країні.

— Дякую за розмову. Хай усе здійсниться!

Головний інгредієнт страв «Al Capone» — любов до гостей

Колектив ресторану на гангстерській вечірці в «Al Capone»

Юлія КЛИМЧУК