Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Ви захочете романтики та спілкування з близькими. Обставини змусять серйозно підійти до побутових та фінансових питань. За належного вивчення всіх ризиків та можливостей, період чудово підходить для будь-яких інвестицій.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Не згайте сприятливих можливостей тижня! Але й дозвольте собі побайдикувати, неквапливо прогулятися парком, приготувати щось смачне. Якщо давно не спілкувалися з родичами, це — гарний період налагодити давні зв’язки.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Обставини підштовхують вас ухвалити серйозні рішення, зайнятися самоосвітою та вивченням нових технологій. Ви можете прослухати курс, який допоможе у професійній діяльності. Або ж почати читати книгу, яка відкриє нові знання.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Оточення призводить до того, що ви стаєте прискіпливішими. Якщо відчуваєте, що на межі, спробуйте вгамувати емоції. Звинувачення та претензії, особливо до начальства чи колег, точно не варто демонструвати.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Активізуються деструктивні сторони вашого характеру — агресивність і нетерплячість, змушуючи не зважати на думку оточення. Тією чи тією мірою можуть постраждати ваші особисті або ділові взаємини. Варто бути м’якшими та уважнішими.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Уникайте фінансових операцій, суперечок щодо житлових питань та паперової тяганини. Присвятіть тиждень чомусь спокійному й неквапливому, сім’ї чи партнерові. Консультації з фахівцями та вирішення юридичних питань перенесіть на пізніше.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Обставини тижня додадуть внутрішньої гармонії, впевненості в собі та підвищення самооцінки. Ви можете стати вимогливими та нетерплячими до близьких. Нові знайомі можуть негативно на вас вплинути та спонукати до необачних вчинків.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Час спілкування та знайомств, вам і оточенню буде простіше йти на контакт та легше домовлятися, але лише зі знайомими людьми. Зважуйте ризики — не поспішайте щось висловлювати, купувати квиток чи ставити підпис на важливому документі.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень краще провести на самоті або обмеживши коло спілкування до мінімально. У цей час можливі будь-які потрясіння та навіть катаклізми. На вас чекають емоційні гойдалки, неприємності можуть статися в будь-якій сфері.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Потрібно бути обережними, терплячими та утриматися від пліток. Виявляти бурхливу активність так само не варто, тому що надмірна увага може вам тільки нашкодити. Краще не заводити нових знайомств і обмежитися списком справ, які не можна відкласти.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Меланхолійний стан душі спонукатиме вас до самопізнання й аналізу поведінки оточення. Ідеальний час для відвідування терапевта, ухвалення відповідального рішення чи занять спортом, щоб привести себе в тонус.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Гарний час, щоб ставити перед собою конкретну матеріальну мету. Енергії у вас достатньо. Однак цей період буде завантаженим і витратним, тому, щоб нічого не прогавити, краще працювати у спокійній атмосфері та цілеспрямовано.