День молоді у Звягелі

День молоді у Звягелі

У Звягелі відбулися заходи з нагоди Дня молоді, який уже втретє в Україні відзначається разом з усім цивілізованим світом — 12 серпня.

 

На території міського пляжу юнаки та дівчата змагалися на відкритому турнірі з пляжного волейболу. Атмосфера змагань була дружньою, але захоплюючою, що підкреслювало дух єдності та здорової конкуренції. Юнаки та дівчата змагалися не лише за перемогу, а й отримали можливість поспілкуватися та провести час разом.

День молоді у Звягелі

У міському парку відбувся спортивно-розважальний захід під гаслом «Спорт об’єднує нас», який провів Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід став платформою для популяризації здорового способу життя та активного відпочинку серед молоді.

Увечері, 12 серпня, всі охочі мали можливість долучитися до кінопоказу просто неба «Дивись українське». Наступний кінопоказ планується провести до Дня Незалежності України — 24 серпня. 

На вулицях Звягеля провели молодіжний квест «Територія успіху», до якого долучилися близько 50 учасників із різних мікрорайонів Звягеля та старостинських округів громади. Цей захід став чудовою можливістю для молодих людей проявити свої навички, попрацювати в команді та отримати нові враження. Юнаки та дівчата відвідали ДіяЦентр, Туристичний центр та Звягельський міський центр зайнятості, де ознайомилися з послугами, які надають для молоді ці установи. Після цього взяли участь у майстер-класі з виготовлення суші. Найбільш активні учасники отримали подарункові сертифікати. Після майстер-класу долучилися до активностей для зміцнення комунікації між учасниками, розширення знань та напрацювання спільних ідей щодо організації діяльності молоді у громаді.

На завершення учасників квесту запросили приєднуватися до складу Молодіжної ради Звягеля і брати активну участь у вирішенні питань молодіжної політики в нашій громаді.

У п’ятницю, 16 серпня, о 12:00, у великій залі Будинку рад із нагоди Дня молоді відбудеться щорічний молодіжний форум «Молодь Є», долучитися до якого запрошують усіх охочих людей молодого віку (14-35 років). Він покликаний показати, що в Звягельській громаді є молодь, яка готова змінювати цей світ на краще, долучатися до команди активної молоді та яка прагне представляти інтереси молодих звягелян. Під час заходу учасників чекають нові знайомства, цікаві інтерактиви, панельна дискусія та ще багато цікавого. Для попередньої реєстрації скануйте QR-код.

День молоді у Звягелі

У неділю, 18 серпня, на території Звягельського замку, о 19:00, відбудеться Молодіжний квартирник, де молоді таланти співатимуть пісні й читатимуть вірші. Це стане ще однією чудовою можливістю для творчого самовираження та обміну ідеями.

Активність, енергія та бажання змінювати світ на краще — це те, що об’єднує молодих людей нашої громади. Сподіваємося, що такі заходи надихнуть нове покоління на активні дії та соціальну відповідальність! Адже молодь — наше майбутнє.

Відділ інформації Звягельської міської ради