Директор ПрАТ «Звягельхліб» Сергій Портянко провів екскурсію підприємством для ветеранів

Директор ПрАТ «Звягельхліб» Сергій Портянко провів екскурсію підприємством для ветеранів

Напередодні свята Хлібного спасу, за домовленістю голови міської організації ветеранів Василя Олександровича Парфьонова та генерального директора ПрАТ «Звягельхліб» Сергія Федоровича Портянка, відбулася зустріч-екскурсія з ветеранами-пенсіонерами на ПрАТ «Звягельхліб».

Відзначимо пізнавальну й змістовну екскурсію. Генеральний директор підприємства та його помічниця — начальник лабораторії Наталія Горлата, ознайомили нас із історією заводу та досягненнями на міжнародних дегустаційних виставках і конкурсах хлібопекарської галузі, про що свідчать чисельні дипломи, кубки, медалі, які прикрашають приміщення управління підприємства.

 

За останні роки на підприємстві проведено реконструкцію певних ділянок виробництва, закуплено сучасне обладнання для виготовлення хлібобулочних виробів. Керівництво постійно дбає про своїх працівників — створено належні санітарно-гігієнічні умови підготовки їх до роботи. Вразила неймовірна чистота: перед входом у виробничі приміщення розміщений дезбар’єр — прилад, за допомогою якого відбувається дезінфекція рук і підошви взуття. Всі працюють тільки у спецодязі. Територія підприємства заасфальтована, озеленена, всюди різнобарвні квіти.

Новітні технології змогли полегшити важку працю, мінімізувати участь людини у технологічному процесі. Пекар-майстер на зміні слідкує за автоматичною подачею борошна на виробництво. На підприємстві не побачиш мішка з борошном — воно подається тільки автоматично! Тут використовують якісну сировину для виготовлення хліба і здоби.

Директор ПрАТ «Звягельхліб» Сергій Портянко провів екскурсію підприємством для ветеранів

Температура повітря в цехах постійна: як влітку, так і взимку. Це дає можливість забезпечити комфортні умови праці та «правильний» процес приготування тіста.

Спеціалісти підприємства постійно працюють над оновленням асортименту, розробкою нових видів продукції. Ми мали змогу дегустувати деякі з них. Нас ознайомили з технологією виготовлення хлібобулочних виробів на ПрАТ «Звягельхліб». І сьогодні ми впевнені, що наше місто отримує високоякісний хліб, і з задоволенням пропонуємо вам, звягеляни, купувати продукцію нашого місцевого хлібозаводу.

Директор ПрАТ «Звягельхліб» Сергій Портянко провів екскурсію підприємством для ветеранів

Звичайно, все це зроблено, завдячуючи ентузіазму, постійному прагненню до вдосконалення виробничого процесу генерального директора С.Ф. Портянка, який багато років очолює колектив. 

Екскурсія тривала майже чотири години — ми перебували в приємній атмосфері, нас зустрічали привітні посмішки працівників — відчували їх турботу про людей поважного віку. Цей колектив заслуговує на повагу за те, що випікає продукцію в рідному місті. Адже хліб — усьому голова!

Ми вдячні керівництву та колективу підприємства за зустріч та бажаємо нових досягнень, розвитку, міцного здоров’я, радісних миттєвостей у житті та мирного неба!

Анатолій КЛЕЧКОВСЬКИЙ, заступник голови міської організації ветеранів