Відбулося чергове 101-ше засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

Відбулося чергове 101-ше засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

28 серпня відбулося чергове 101-ше засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання. Розглянули 23 питання порядку денного.

На засіданні члени виконавчого комітету затвердили Концепцію організації роботи з проєктами міжнародної технічної допомоги та активізації міжнародного співробітництва у Звягельській міській територіальній громаді.

 

Виконавчий комітет доручив галузевим структурним підрозділам міської ради:

забезпечити ефективне функціонування системи енергетичного менеджменту (система управління споживанням енергоресурсів) у підпорядкованих комунальних підприємствах, установах та організаціях;

здійснити детальний аналіз та визначити додаткові заходи, які дозволять оптимізувати споживання паливно-енергетичних ресурсів;

забезпечити планування та розробку енергоефективних проєктів (включаючи економічний аналіз та обгрунтування пропонованих заходів і технологій) та подальший якісний контроль за станом їх реалізації, а за потреби — додаткове залучення до цих процесів зовнішніх кваліфікованих експертів;

забезпечити розробку нового Муніципального енергетичного плану (згідно із затвердженою Мініфраструктури методикою), який би містив каталог енергоефективних проєктів громади для подальшого впровадження.

Також схвалено проєкт Програми часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Звягельської міської територіальної громади під час режиму воєнного стану.

Виконавчий комітет визначив місця тимчасового зберігання відходів, які виникли в особливих умовах, зокрема, під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного або воєнного характеру тощо. А також визначив КП ЗМР «Звягельсервіс» відповідальним суб’єктом господарювання за поводження з ними, забезпечення їх збирання, перевезення, сортування, облік кількості, зберігання, оброблення (перероблення), утилізацію, видалення, знешкодження і захоронення.

Із метою покращення ефективності роботи комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка» Звягельської міської ради, внесли зміни до фінансового плану на 2024 рік.

На засіданні виконавчого комітету погодили розміщення:

• поштоматів по вул. Шевченка, 7;

• терміналів самообслуговування за адресами:

— вулиця Київська, 8;

— вулиця Шевченка, 67а;

— вулиця Шевченка, 52а;

— вулиця Шевченка, 35/1б;

— вулиця Житомирська, 79а;

— вулиця Юрія Глухова, 9.

Із метою якісного і своєчасного вирішення завдань цивільного захисту, виконавчий комітет міської ради затвердив План цивільного захисту Звягельської міської територіальної громади на особливий період.

Рішенням виконкому затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Розглянули питання оренди майна комунальної власності, фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, передачі майна, питання житлово-комунального господарства та взяття на соціальний квартирний облік.

Виконавчий комітет прийняв низку рішень про надання адресної грошової допомоги громадянам, у зв’язку з погіршенням матеріального стану.

Також виконавчий комітет розглянув квартирні питання, питання захисту житлових, майнових і законних інтересів дітей, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердив висновки органу опіки та піклування щодо повнолітніх осіб.

Із прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради.

Відділ інформації міської ради