Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Ви будете зайняті копіткою роботою з документами та наведенням ладу у проєктах. Підприємцям не потрібно поспішати робити все й одразу. Наважуватися на зміни варто тільки, якщо надійшла вигідна пропозиція, на яку давно чекали.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Період буде відносно стабільним у плані фінансів, проте бажаного рівня очікувати поки що не доводиться. В особистому житті у вас, як і раніше, не все гладко: ви все ще сумніваєтеся — чи зберігати старі стосунки, чи пуститися у вільне плавання.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Втома на роботі послаблює ваш організм, тому не нехтуйте сном. Попсують нерви конфлікти з ріднею на грунті фінансових питань. Настає вдалий час для налагодження особистого життя, особливо — у самотніх людей.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Зірки радять замислитися над зміною місця роботи чи здобуттям нової професії. Багато представників знака отримають вигідні пропозиції, які збільшать ваші прибутки. Але краще розпочинати роботу вже з наступного місяця.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Ви будете змушені зайнятися переоформленням документів, вирішенням юридичних питань. Рекомендується обережно заповнювати папери, перевіряючи всі пункти. Може виникнути необхідність вирішити майнові суперечки з родичами.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Загалом організм зараз досить міцний, і навіть ті, хто страждає на серйозні захворювання, відчують полегшення. В іншому доведеться серйозно попрацювати. Багато хто може несподівано змінити не тільки місце роботи, але й напрям діяльності.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Можливе отримання винагороди за додаткову роботу, вам можуть повернути старий борг. Самотні представники знака відчують романтичний настрій. Багато з тих, хто розлучився через дрібницю, знову помиряться.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Період грандіозних змін, досягнень та підготовки до рішучих кроків у всіх напрямах. Вірте у свої сили та дійте! Ведіть здоровий спосіб життя, відмовтеся від поганих звичок і взагалі більше відпочивайте.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет. Активне спілкування допоможе вам знайти надійних партнерів, закласти фундамент для найвигідніших проєктів.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. Не виключено, що біганина державними інстанціями і конторами виснажує морально. Але й тут є плюси: документи підписано, а гроші надійдуть вчасно.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

У фінансовому сенсі тиждень можна назвати нейтральним. Не робіть необдуманих витрат, остерігайтеся сумнівних пропозицій. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю або коханою людиною. Приділіть увагу дітям.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Можливі серйозні конфлікти з далекими родичами через спадок чи фінансові питання. Сімейні можуть спокійно зосередитися на вирішенні побутових питань та вихованні дітей. Ваш енергетичний потенціал досить високий.