Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Намагайтеся не будувати далекосяжних планів. Взаємини в сім’ях спокійні, теплі і гармонійні. Дохід може прийти в результаті ризикових проєктів, можливе отримання дорогого подарунку чи премії. Є шанс вдало вкласти гроші у нерухомість.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

В особистому житті все йде непогано, плани втілюються у життя. Ситуація на роботі менш стійка, ніж на любовному фронті. Бережіть свій організм від травм. Зміцнити імунітет допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, міцний сон, повноцінне харчування.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

В особистому житті загалом все, як і раніше. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки радять бути обережними. Підприємці та керівники успішно впораються з важкими завданнями щодо розширення та розвитку своєї справи.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Ви відчуватимете підтримку близьких. Подумайте про нові цілі, які ви давно хотіли реалізувати. Особливо це стосується професійної діяльності. Здоров’я залишатиметься міцним, але небезпека чатує на тих, хто займається активними видами відпочинку.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Триває позитивна смуга. Подружжя, яке конфліктує, має можливість примиритися. Доходи значно не зростуть, але витрати зростатимуть значними темпами.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Постає питання реорганізації власного бізнесу. Якщо хочете зберегти мир та спокій у родині чи з романтичним партнером, приділіть цьому час у вихідні.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Ті, хто цінує стосунки, не рубайте з плеча. Розбіжностей поменшає, якщо ви знайдете спільну справу. У цей період ваше здоров’я буде дещо ослабленим. Корисне фруктово-овочеве харчування.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

У цей період краще менше працювати і відмовитися від поїздок. Варто зачекати з новими знайомствами. Закохані можуть відчути бажання зміцнити союз, взявши нові зобов’язання.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

У сімейних парах пануватиме ідилія. Схоже, цей тиждень вплине на вас більше, ніж літо, і ваш романтичний настрій викличе реакцію партнера у відповідь. Діти тішать, але на їхні потреби знову будуть потрібні гроші.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Ви зараз настільки зайняті сходженням кар’єрними сходами, що важко переносите претензії партнера. Роздратування і бажання все кинути можуть турбувати вас, але не піддавайтеся емоціям.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Час великих витрат, проте вони мають приємний характер — можна потішити себе, близьких, дозволити собі те, на що ви ніколи не наважувалися. Успіх чекає на тих, хто зайнятий у будівництві: ринок пожвавиться, кількість клієнтів і роботи збільшиться.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Стан організму буде досить вразливим. Можливе загострення хронічних захворювань. На роботі чекає справжній аврал, а, крім того, виникнуть проблеми в бізнесі, які доведеться вирішувати.