Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Будьте готові до великої кількості подій, метушні, необхідності спілкуватися, багато розмірковувати над тим, що відбувається, і приймати рішення. У подібній атмосфері буде нелегко зосередитися на своїх бажаннях.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Обов’язково скористайтеся нагодами цього тижня для найважливіших справ. Спробуйте звернутися до керівництва або подати документи до інстанцій, освітніх установ. Помічайте деталі, оперуйте фактами та законодавчою базою.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Тиждень різноплановий: десь на вас чекає успіх і корисні знайомства, а десь — розчарування та помилки. Можливі неприємні новини, сварки. Відмовтеся від спонтанних дій, виявляйте відповідальність, використовуйте уяву та винахідливість.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Пристрасті вируватимуть — спробуйте направити цю енергію у правильне русло. Зосередьтеся на роботі, переглядайте плани та фінансові стратегії. Серйозних маніпуляцій не плануйте, приділіть увагу здоров’ю.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Тиждень проходитиме на позитиві, на романтичній хвилі, коли можна справити бажане враження на оточення. Цей час запам’ятається палкими сценами, публічними заявами, фінансовими змінами, сюрпризами та несподіваними подіями.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Гарний час для творчості, відпочинку, свята, кохання та спілкування з дітьми. Використовуйте його для реалізації задумів. Можуть з’явитися пропозиції щодо роботи. Вибір краще зробити у бік нового.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Важливий тиждень, що принесе непередбачені обставини, до яких доведеться швидко адаптуватися. Цей період змусить поміркувати, чи щось змінити у сферах та ситуаціях, пов’язаних із вашим почуттям власної гідності.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Добре було б поставити собі запитання, на які зазвичай не вистачає часу. Тому не варто покладати на цей період великих надій. Може з’явитися партнер із минулого, з яким пов’язані неприємні спогади. Це спонукає до життєвих змін.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Виявляйте акуратність, дотримуйтеся техніки безпеки. Поспішність і дратівливість можуть призвести до травм та нервового стресу. Події тижня випробовують вас на міцність. Слухайте інтуїцію та дійте за ситуацією.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Не треба потурати своїм слабкостям. Добре дотримуватися активної позиції та вміти домовлятися. Тиждень сприятливий для навчання, реалізації творчих ідей. Можна будувати плани, але вони мають бути реальними та розбиті на етапи.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Ви можете відчути в собі неприборканість бажань, егоїзм. Очікується продовження любовних драм, розпочатих початку серпня. Несподівано спливуть помилки. Кохана людина і люди, які вас оточують, пригадають необережно кинуті фрази.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Важко досягти компромісу та знайти союзників. Краще уникати публічної діяльності та спілкування з тими, хто вам не подобається. Активізуються конкуренти та суперники, вас можуть провокувати зробити те, що не додасть вам користі.