Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Не все складається так, як хотілося б. Але наполегливі та впевнені зможуть досягти бажаного результату. Основні проблеми пов’язані з грошима. Джерел надходжень стане менше, збідніють і колишні канали доходів.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Професійно активним доведеться вирішити декілька важливих завдань. А саме: врегулювання фінансових питань та стосунків із кимось із конфліктних колег. Наймані співробітники зуміють виявити здібності.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Через стрес грунт може піти з-під ніг. В особистому житті доведеться зіткнутися з труднощами. Більшість закоханих, а також подружні пари, можуть потрапити в конфлікти через проблеми з дітьми.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Головною проблемою професійно активних стануть взаємини з партнерами з інших міст або країн, що погіршуються. Такі ситуації вже траплялися, і ви змогли їх подолати. Підприємцям та начальникам необхідно підготуватися до перевірок.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Відкладіть вирішення питань, що вас хвилюють, до кращих часів. Щоб уникнути проблем на роботі, ретельно виконуйте обов’язки та не втручайтесь у можливі інтриги колег. Може зненацька спливти те, що було б бажано залишити в таємниці.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Період великих витрат, які можуть спричинити різні причини. Здебільшого гроші йдуть на сім’ю, дітей, комусь доведеться витратитися на відпустку. Час найкраще використати на зміцнення родинних стосунків чи зустрічі зі старими знайомими.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

На роботі можливі різні ускладнення, які з високою ймовірністю доведеться «розгрібати» вам. Тому відпустка допоможе зберегти фізичний та психічний стан. Здоров’я досить стабільне, але є питання щодо хронічних захворювань.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Будьте уважні в поїздках та за кермом, не порушуйте правила дорожнього руху. Можуть виникнути проблеми з родичами. Доведеться допомагати їх вирішувати — як словом, ділом, так і, можливо, грошима.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень може принести чимало вдалих збігів обставин, які різко змінять ваше життя. Не складайте руки, закривайте давні питання та готуйтеся до нового життєвого етапу. Добре зможуть заробити ті, хто не боїться рутини і готовий працювати.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Починається новий етап у професійній діяльності, більш господарський і матеріальний. Обставини натякають, що настав час зайнятися розширенням своєї справи. Дружні пари обговорюють плани на майбутнє.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Ваші плани неодмінно отримають втілення, але поки не варто говорити про це всім. Закохані можуть зважитися на шлюб, спільне проживання чи придбання житла. Підготовкою варто займатися протягом цього періоду.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Будьте готові до цікавих пропозицій від колишніх колег, нових повноважень із підвищенням зарплати або пропозиції попрацювати в іншій організації. Енергетичний потенціал зараз трохи знижений, можуть турбувати хронічні захворювання.