Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Період зміцнення позицій на всіх фронтах, але не варто поспішати робити ривок уперед. Доведеться витратити чимало сил, але й результат буде приголомшливим. Проте поки що не чекайте на стабільність у грошовій сфері.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх наразі вам не світить, але ваше становище на роботі стійке й дозволяє мати стабільний заробіток. Підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Наймані працівники можуть розраховувати на підвищення. Начальство відзначить ваші заслуги та старанність. Але не забудьте подбати про себе. Для зміцнення організму важливо займатися спортом хоча б у мінімальному обсязі.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

У цей період краще зробити паузу, відпочити, провести час наодинці або в колі близьких. Питання кар’єри та бізнесу дещо загальмуються, але це допоможе вам закінчити розпочаті проєкти, добре обміркувати наступні кроки.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Багато левів зайняті ремонтом, облаштуванням житла, різними операціями з нерухомістю. Проте на цьому шляху можна зустріти чимало перешкод. Цілком ймовірно, виникнуть проблеми з батьками або з літніми членами сім’ї.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Підприємці зможуть отримати інвестиції від іноземних компаній, розрахуватися з кредитами. У представників творчих професій кар’єра піде вгору, з’являться нові пропозиції та ідеї. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Не час для суперечок із керівництвом та протистояння з ним. У фінансовому сенсі тиждень вдалий, гроші надходитимуть регулярно і їх стане трохи більше. Любовні справи будуть відсунуті на другий план, бо зараз кар’єра важливіша.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Ви зіткнетеся з деякими труднощами у реалізації планів, проте, якщо докладете більше зусиль, то зможете завершити місяць із добрими результатами. Обов’язково знайдіть час для відпочинку, такі можливості будуть наприкінці тижня.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Для справ професійного плану тиждень досить вдалий. Підключіть свою чарівність, щоб досягти підвищення зарплати або підписання нового контракту. Можливі відрядження та службові романи.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Тиждень підходить для кардинальних змін у чуттєво-емоційній сфері, нових знайомств, але також і для завершення особистих і ділових взаємин, що віджили себе. Конфлікти з колегами та керівництвом гасіть нейтральним спілкуванням.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Давні образи та невисловлені слова підривають довіру, залишають місце для страху, що є неприпустимим у коханні. З фінансами особливих проблем не очікується, але родичі потребують підтримки, тому можливі незаплановані витрати.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Підводного каміння на вашому шляху ще багато. З деяким вам доведеться зіткнутися саме цього тижня. Пари, які давно перебувають на межі розлучення, мають ухвалити виважене рішення, особливо — якщо в союзі підростають діти.