Поліція розслідує смертельну ДТП на Звягельщині

Поліція розслідує смертельну ДТП на Звягельщині

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 жовтня, близько 20:30, між селами Осівкою та Льонівкою. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (Ємільчине) Звягельського районного відділу.

 

Попередньо встановлено, що 33-річний житель Ємільчинської громади, керуючи автомобілем «ВАЗ-21070», здійснив наїзд на 65-річного односельчанина, який ішов уздовж дороги.

Поліція розслідує смертельну ДТП на Звягельщині

Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події.

Слідчі поліції встановлюють усі причини та обставини події у межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція розслідує смертельну ДТП на Звягельщині

Поліція звертається до водіїв: будьте особливо уважними під час руху неосвітленими ділянками дороги та у місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

Шановні пішоходи, не забувайте подбати про свою безпеку на дорозі в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Рухаючись проїжджою частиною чи узбіччям, будьте особливо обережні, пам’ятайте про обов’язкове використання світловідбивних елементів у таких обставинах. Плануючи перетнути дорогу, переконайтеся, що водії помітили вас та зрозуміли ваші наміри.

Відділ комунікації поліції Житомирської області