«Кандидатури, кращої від нього, немає»

«Кандидатури, кращої від нього, немає»

«Чому Ви підтримуєте саме цю кандидатуру?» — це запитання до всіх екс-мерів Новограда-Волинського, які заявили про свою підтримку на виборах кандидату в народні депутати по 65 виборчому округу В.М.Литвину.
Сьогодні — слово Олександру Федоровичу Костеченку — голові Новоград-Волинської міської ради 1990-1994 років:

— Я знайомий із Володимиром Михайловичем Литвином із 2010 року. Під час особистої зустрічі я визначив для себе, що це — людина високого інтелекту, з харизмою. Він вдумливо ставиться до думок, висловлених іншими.
Протягом періоду, що знаю цю людину, я постійно стежу за його діяльністю як нардепа 65 округу. Та найбільше мене цікавило, що, як депутат, він зробив для свого округу. Зазначу: жоден із його попередників на цій виборній посаді й на йоту не зробив для міста більше, ніж Литвин.
Володимир Михайлович постійно перебуває в межах нашого міста — не наїздами, тож, практично завжди в курсі всіх справ, у вирі життя нашого краю: спілкується з людьми, знає їхні потреби, їхні думки, наприклад, щодо покращання комунального господарства, доріг тощо.
Немало значить і те, що надає В.М.Литвин допомогу не лише бюджетним установам, а й звичайним громадянам. Ось, наприклад, звернулася до Володимира Михайловича жінка з Великого Молодькова — Ніна Федорівна Ткачук — зі своєю бідою: її син Віталій дуже хворий, потрібна операція на серці вартістю 150 тисяч гривень. Де взяти такі кошти звичайній селянській родині? Нардеп же зателефонував директору інституту серця Тодурову, особисто попросив — і хлопця прооперували безкоштовно.
Я часто зустрічаюся і спілкуюся з пересічними громадянами нашого міста. Обмінюємося думками, у тому числі — й із приводу виборів у народні депутати. Вони висловлюють свою думку, що найдостойнішим із кандидатів є саме Володимир Михайлович. Адже він живе прагненням допомогти нам вийти з тієї скрутної економічної ситуації, яка склалася на сьогодення. Ця думка панує серед переважної більшості пересічних громадян міста.
Хочу зауважити, що політика — це нерідко справа брудна. Деякі в цьому вже, як то кажуть, набили руку: наприклад, знайшли двійника з ініціалами В.М. Литвина — це вже виходить, на мій погляд, за всі рамки політичного бруду. Поява технічних кандидатів свідчить про те, що в опонентів Володимира Михайловича досить бідна фантазія — такий прецедент був уже на президентських перегонах.
Ще одне: політичні опоненти Володимира Литвина під час усіх виборчих кампаній намагаються ставити палки йому в колеса найнеймовірнішими нісенітницями щодо нього. Усе воно з часом, я впевнений, відпаде, мов бруд від тіла, бо на повірку — це чесна й порядна людина, з якої нам брати приклад. Я знаю його родину зі Слободи Романівської: скромні, порядні люди, які виростили й виховали чудових дітей. Чув думку односельців про цю людину — дуже позитивні відгуки.
Тому для себе я зробив однозначний висновок: Володимир Литвин — найкращий кандидат у народні депутати від нашого округу!
Тому й закликаю всіх небайдужих до подальшої долі нашого міста громадян віддати свої голоси за істинно народного кандидата — Володимира Михайловича Литвина.
Лілія ВЕРЕС