ЛИСТИ ДІДУ МОРОЗУ

ЛИСТИ ДІДУ МОРОЗУ

Дорогий Діду Морозе! Пише тобі Денис Юрін. Мені 7 років. Я дуже люблю своїх рідних. Знаю, що ти подаруєш мені щось, прошу тебе подарувати подарунки дітям, у яких немає батьків. Відправляю 2 гривні, щоб ти їм щось купив від мене...
Дід Мороз — дітям:
У місті працювала новорічна пошта, в якій зібралося багато листів-побажань Діду Морозу. Я їх всі прочитав і зрозумів, які чудові діти живуть у Новограді-Волинському! В їх листах — побажання миру Україні і своїй родині, побажання добре вчитися, не хворіти.
Є серед них Денис Юдін, якому 7 років і живе на Залізничній вулиці. Для тебе, Дениску, я приготував подарунок, бо ти дуже добрий, милосердний хлопчик. З листом ти надіслав 2 гривні, щоб я купив від тебе подарунки дітям-сиротам. Разом з міським головою я виконав твоє бажання, подарував новорічні подарунки всім дітям школи-інтернату і Будинку дитини.
Щиро дякую всім діткам за ці листи, за вітання і запевняю, що наступаючий Новий 2010 рік буде обов’язково щасливим, у ньому здійсняться всі ваші найзаповітніші мрії і бажання! Також вдячний за допомогу у передачі до мене цих листів Валентині Найдюк, спеціалісту управління освіти і науки міської ради.

\"ЛИСТИ• Діду Морозе, я, Діана Дрозда, хочу тебе попросити для всіх людей міцного здоров’я, багато щастя, миру на всій землі і для мене, особисто, не забудь покласти подарунок під ялинку. Я його чекаю цілий рік, а від себе обіцяю добре навчатися, поважати старших.
• Вельмишановний Дід Мороз! У цьому році я була слухняна… Гарно себе поводила: намагалася слухати старших, бути чемною (ну, майже), не грубіянити, допомагати по господарству, навчатися і не забувати відпочивати. Ось зовсім скоро Новий рік, ми будемо прикрашати ялинку. Мені дуже сподобалися подарунки, які ти подарував на минуле свято. Подаруй мені цього разу таке: щоб наступний рік моя сім’я та всі люди жили в здоров’ї, мирі та злагоді, а ти, Діду Морозе, мав змогу здійснити всі найзаповітніші мрії дітей. Вікторія.
• Дорогой Дедушка Мороз! Меня зовут Настя. Мы с сестрой Юлей с нетерпением ждём каждый Новый год, потому что наши родители дарят нам маленькие сюрпризы. А мы очень любим получать подарки! Последние зимы были тёплые, снега почти не было. Поэтому единственное моё желание — снег.
• Дедушка Мороз, пожалуйста, подари много снега! Чтобы даже людям, которые не любят зимы, это понравилось. Я верю в тебя, Дед Мороз! Потому все мои мечты, загаданные на Новый год, сбываюся!
• Любий Діду Морозе! Я хочу, щоб Україна одужала від грипу, щоб Україна одужала від кризи. Я хочу, щоб не хворіли мої батьки. Щоб скоріше настав Новий рік і не хворів весь мій клас! Будь ласка, виконай мої бажання! Дмитро Андрєєв
• Любий Дідусю Морозе! Вітаю тебе з Новим роком! Я знаю, що цього року, у зв’язку із кризою, тобі буде особливо важко задовольнити всі дитячі бажання. Але я вірю, що у тебе знайдеться час, щоб завітати і до мене. Чекаю тебе з нетерпінням. Бажаю тобі сил і натхнення у новорічну ніч. З повагою Аня Юськова.
\"ЛИСТИ• Діду Морозе, я вітаю тебе з Новим роком! І хочу тобі побажати, щоб ти жив у світі сто років, щастя тобі й успіхів у житті, а саме найголовніше, щоб ти не сидів, склавши руки, а виходив на вулицю і роздавав подарунки дітям. Мене звати Галина Малютик. Я вчусь добре, деколи маю 12 балів, а також я маю 11, 10 і 9. Я навчаюсь у 4-Б класі, у школі №3, м. Новоград-Волинський. Я ще хочу, щоб у мене була дружня сім’я. Я тобі приготувала малюнок і вірш. Я відмінниця!
• Вітаю тебе з наступаючими новорічними святами. Я знаю, у новорічну ніч здійснюються усі мрії. Любий дідусю, я теж маю одне бажання. Подаруй мені, будь ласка, ляльки Брац. Бажаю всім щастя, здоров’я, успіхів у навчанні і на роботі. З повагою, учениця 3-В класу Анастасія
• Я, Дмитро Лопатюк, цілий рік чекав цього надзвичайного, казкового, новорічного свята. І незабаром воно настане. Маму з татом я слухав не завжди. Але намагався бути хорошим і вчуся я добре. Тому хотів би попросити мені та усім людям здоров’я. Щоб Новий рік зустріли радісно, з усмішками та подарунками. Щоб на вулиці було багато снігу, і я з друзями зміг би досхочу накататися на лижах і санках. Я бажаю знайти під ялинкою синю футбольну форму, футбольний та баскетбольний м’яч.
• Дорогий Дід Мороз, перш за все, я хотіла б привітати тебе з усіма зимовими святами. Я знаю, що кожен рік ти дуже стараєшся, щоб подарувати нам, дітям, якийсь гарний і цікавий подарунок. Але цього року ми вирішили зі своїм класом, щоб ти подарував нам лише один подарунок. Наша мрія — це велика, гарна шкільна дошка. Але ми хочемо, щоб не тільки наші мрії виконував ти, але й твої мрії здійснювалися. Зараз наш клас вчиться не в початковій школі, а перейшов у старшу, тому ми багато знаємо і постійно вдосконалюємося. Але з поганою дошкою — це дуже тяжко. Тому ми просимо, подаруй нам гарну нову шкільну дошку. Будь ласка!!! Ми у тебе віримо!!! Діана Гаврилюк, 5-А клас, ЗОШ №7.
• Добрий день, Дід Мороз! Подаруй мені, будь ласка, живу собачку. Саша Сашола.
• Дорогий Дід Мороз! На Новий рік всі діти загадують бажання. Я хочу запросити тебе до нас на свято, ще я хочу комп’ютері конструктор «Легосіті». Юра.
• Дорогий Дідусю Морозе! На Новий рік подаруй мені старанності у навчанні, стриманості у своїй поведінці, наполегливості, терпіння, добрих і вірних друзів, цікавих подорожей та незабутніх вражень. З повагою Михайлик.
• Любий Діду Морозе! По-перше, хочу побажати тобі всього найкращого. Щоб у наступних роках твої справи йшли на лад і не було ніяких проблем. Для себе я нічого не прошу. Я хочу, щоб ти приніс подарунки дітям, які цього справді потребують. Найбільше хочу, щоб люди на Землі жили мирно, припинили війни, щоб у кожної дитини була сім’я. Допоможи людям забути погане старе і почати все з чистого аркуша. Зроби, будь ласка, щоб взимку було багато-багато снігу, і в кожному домі була святкова ялинка, яка принесе чимало щастя та задоволення!!! Щоб у повітрі витав запах пирогів і новорічного настрою! Нехай кожна людина в цей день посміхається. Катерина.
• Дорогий Діду Морозе! Дай, будь ласка, моїй сім’ї здоров’я та благополуччя, бо сім’я — це найкраще, що є в людини! Моя сім’я — це тато, мама, братик і я. Я вчуся добре, але прагну стати відмінницею. Дуже люблю читати та малювати, вихідні проводжу в колі сім’ї. Марія Козеренко, 5 клас.
• Любий Діду Морозе і Снігуронька. Я навчаюся у 5 класі. Навчаюся добре, але у мене є мрія. Я хочу словник з англійської мови. Я дуже тебе прошу допомогти. Іра Повторейко.
• Дід Мороз! З Новим роком! Я цілий рік чекав на тебе. Намагався вчитися в школі гарно, допомагав мамі і татові. Я знаю, що ти все бачиш і все можеш. Подаруй мені, будь ласка, шкільний пенал і ще по подарунку старшому брату, мамі і татові. Вони у мене дуже хороші. Велике спасибі, якщо прочитав мого листа. Юра Мосійчук, 2-А клас, ЗОШ №3.
• Любий Діду Морозе! Вітаю тебе з наступаючим Новим роком! У цьому році я добре навчалася і допомагала батькам. Мама мене хвалила і казала, що я отримаю подарунок. Мені дуже подобається читати, дізнаватися про щось нове. Хочу отримати у подарунок велику цікаву енциклопедію про тварин і маленьку іграшку. Вікторія Козир, 8 років, 3 клас.
• Дорогий Діду Морозе! Пише тобі Юлія Чемелєва. Вітаю тебе зі святом! Сподіваюся, що й ти мене привітаєш. У цей святковий день хочу, щоб ти подарував мені і всій моїй родині щастя і, головне, здоров’я. І ще я хочу, аби у нашому домі панували злагода та мир. Цей рік я провела добре, тому й сподіваюся, що і наступний буде дуже щасливий. Я дуже люблю Новий рік. Я роблю добрі справи і добре вчуся. Отож і вірю, що ти виконаєш моє бажання. Спасибі за те, що прочитав мій лист.
Всіх з Новим роком!
Підготувала Лариса ГЕМБАРСЬКА