НА ВАРТІ ПРАВОПОРЯДКУ — ПІДРОЗДІЛ ПАТРУЛЬНОЇ СЛУЖБИ

28 лютого правоохоронні органи відзначають День патрульної служби. Очолює підрозділ молодший лейтенант міліції Василь Миколайович Вишневський, який вже 14 років ділиться своєю майстерністю та досвідом з молодими працівниками. І результати роботи не забарилися. Взводом патрульної служби за 12 місяців 2009 року було безпосередньо розкрито 13 злочинів, притягнуто до адміністративної відповідальності 516 осіб, перевірено 549 громадян.
Одним із основних завдань — є забезпечення охорони громадського порядку і громадської безпеки, участь у запобіганні адміністративних порушень та злочинів, розкриття їх та розшук злочинців. Не залишаються патрульні осторонь і від такої важливої проблеми сьогодення, як боротьба з дитячою бездоглядністю і правопорушеннями неповнолітніх. Одним словом, працівник патрульної служби — це та людина, яка має бути завжди поруч і на яку можна покластися у скрутну хвилину. Бо свої навички і майстерність патрульні щодня демонструють на вулицях нашого міста, а головною оцінкою і критерієм їхнього професіоналізму, звичайно, є люди. І коли довіра і повага сягає ста відсотків, це і є найвищий показник і найбільша перемога.
Користуючись нагодою, хочу висловити вдячність усьому колективу патрульної служби за добросовісне виконання службових обов’язків. Зокрема таких працівників, як молодший лейтенант міліції Вадим Іванович Никончук, старший прапорщик міліції Віктор Васильович Борсученко, старший прапорщик міліції Іван Петрович Ліщук. Вітаю весь колектив патрульної служби Новоград-Волинського міськвідділу з їхнім святом. Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя та подальших успіхів у праці!
В.ПРИЛИПКО, начальник Новоград-Волинського МВ