ПАЛОМНИЦЬКИЙ ВIЗИТ БЛАЖЕННIШОГО МИТРОПОЛИТА ВОЛОДИМИРА ДО СВЯТОЇ ЗЕМЛI

ПАЛОМНИЦЬКИЙ ВIЗИТ БЛАЖЕННIШОГО МИТРОПОЛИТА ВОЛОДИМИРА ДО СВЯТОЇ ЗЕМЛI

З 11 по 15 квітня тривав паломницький візит Блаженнішого Митрополита Володимира до Святої Землі. У ході візиту Блаженніший Владика супроводжував Віфлеємську ікону Пресвятої Богородиці, яка з 3 по 11 квітня перебувала в Україні.
Під час перебування на Святій Землі, Блаженніший Митрополит Володимир відвідав місто Віфлеєм, куди повернув Святиню, а також помолився у печері Різдва Христового. Також Владика Митрополит зустрівся із духовенством Єрусалимської Православної Церкви та подякував за можливість перебування цього образу в Україні.Окрім цього, Предстоятель відвідав Іордан, де звершив чин Великого освячення води, після якого численні паломники з України, які також у цей час відвідували ріку Іордан, мали можливість окунутися в її священних водах.
Також Архіпастир із супроводжуючими особами відвідали святу гору Фавор, де уклонилися місцю Преображення Господнього, Горненський монастир, Руську Духовну Місію у Єрусалимі, Свято-Олександрівське подвор’є біля Судних воріт у Єрусалимі та інші місця Святої Землі.