«ФОКСТРОТ. ЦИФРОВА ТЕХНІКА» — ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД КОЖНОЇ ПОКУПКИ

«ФОКСТРОТ. ЦИФРОВА ТЕХНІКА» — ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД КОЖНОЇ ПОКУПКИ

У четвер, 28 серпня, у Новограді-Волинському за адресою вул. Шевченка, 15, відбулося відкриття спеціалізованого магазину мережі «Фокстрот. Цифрова техніка», що пропонує лише цифрову техніку: мобільні телефони, ноутбуки, комп’ютери, фото— та відеотехніку, а також комплектуючі до них.
— Для зручності покупців розроблена максимально відкрита викладка товарів. Іншими словами — кожен відвідувач магазину може взяти в руки будь-яку техніку, детально роздивитися, побачити її в роботі, адже вся техніка, що розміщена на вітринах, укомплектована батарейками чи зарядженими акумуляторами, — розповідає директор магазину «Фокстрот. Цифрова техніка» Сергій АРХИТЮК. — Наші продавці — високопрофесійні широкопрофільні спеціалісти. Кожен із них — досвідчений користувач цифрової техніки, тому здатний грамотно, якісно і в повному обсязі проконсультувати покупця щодо будь-якого з представлених у магазині товарів.
Сергій Архитюк запевняє, що магазин «Фокстрот. Цифрова техніка» вигідно вирізняється не тільки якістю обслуговування, а й додатковим набором послуг, якого в Україні не надає поки що ніхто:
— Ми плануємо запропонувати налаштування й інсталяцію техніки безпосередньо в магазині. Адже більшість наших покупців — не надто досвідчені користувачі. Подекуди їм складно самостійно розібратися з новими моделями. Тому їм будуть запропоновані додаткові послуги на вибір за найнижчими на ринку подібних послуг цінами. Також ми плануємо встановити у своїх магазинах міні-лабораторії для друку фотографій. А, окрім цього, вже на сьогодні діє безкоштовна інформаційна лінія.
Додаткова перевага — спеціальна програма лояльності компанії «Фокстрот». Кожна людина, яка бодай один раз здійснила покупку в будь-якому магазині «Фокстрот», отримує право на подальші знижки.
На цьому приємні сюрпризи не закінчуються. В подальшому планується відкриття Інтернет-магазину та І-Вох терміналів. А вже найближчим часом кожен бажаючий, придбавши модем, зможе оформити й налагодити підключення до мережі Інтернет, скориставшись допомогою наших продавців.
Головна ж перевага, що виникає для жителів Новограда-Волинського із появою в місті магазину мережі «Фокстрот.
Цифрова техніка», полягає в тому, що новинки ринку техніки й електроніки тут з’являтимуться так само швидко, як і в магазинах столиці. А ціни на них будуть нижчими, аніж в інших торговельних точках.
До речі, згадані переваги вже встигли оцінити перші покупці магазину «Фокстрот. Цифрова техніка». За їхніми словами, у «Фокстроті», по-перше, присутній великий вибір, по-друге, прийнятні ціни. Крім того, тут пропонують можливість оформити покупку в кредит. А в перші дні роботи передбачено низку знижок для покупців. Якщо пощастить, розмір знижки може досягти 25-ти відсотків. Тож, нема сумніву, що магазин «Фокстрот» — краще місце, аби придбати цифрову техніку.