IМЕНА ТИЖНЯ

ЮРІЙ
Це ім'я являє собою слов'янську форму імені Георгій, що означає «хлібороб».
Юрій — це спокійна, зосереджена на своєму внутрішньому світі людина. У дитинстві він любить дивитися на хмари, що пропливають по небу. Зворушливо ставиться до тварин, може підібрати бездомну собаку і доглядати за нею. Юрій не піклується про те, щоб звернути на себе увагу жінок. Вони самі звертають на нього увагу. Його природна артистичність відразу ж викликає у жінок симпатію до нього. Юрій займає трохи пасивну позицію, і жінці доводиться брати ініціативу у свої руки. У сімейному житті — акуратний. Проявляє турботу про дітей, допомагає дружині по господарству.
КАТЕРИНА
Назва походить від грецького слова «катаріос», що означає «чистий, невинний».
Катерина у більшості людей викликає асоціації з «царським» ім'ям, величністю і власністю. Але в житті жінки, названі цим ім'ям, найчастіше нічого спільного з таким поданням не мають.
Катерина вже в дитинстві виділяється ­деякою своєрідністю. Добре справляється з роботою в будь-якому виді діяльності, особливої переваги якій-небудь професії не віддає. Схильна вірити астральним прогнозам. Має нерішучий характер.
Біля Катерини постійно перебуває багато шанувальників, але заміж вона довго не виходить. Шукає людину, близьку їй за психологічним складом. Господарськими справами займається в міру необхідності. Не завжди вдається правильно виховувати дітей.
Інші форми імені: КАТРУНЯ, КАТЯ, КАТЮША, КАСЯ.