ОФІЦІЙНО

ДО УВАГИ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ!
На виконання доручення Президента України В.Ф.Януковича від 15.11.10 №1-1/2697, щодо створення телефонних «гарячих ліній» з питань роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу та комунальної теплоенергетики, з 6 грудня у КПТМ «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» розпочинає роботу цілодобова телефонна «гаряча лінія». Служба діятиме з метою невідкладного реагування на звернення громадян з питань надання послуг з централізованого теплопостачання та їх розгляд з виходом на місце. Контактні телефони цілодобової «гарячої лінії»: 5-22-93; 5-24-08.
ШУКАЄМО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ!
Управління ЖКГ та КВ міської ради шукає красуню-ялинку, що стане прикрасою нашого міста на новорічні та різдвяні свята.
З пропозиціями звертатися за адресою: вул.Шевченка, 16, каб. 43, 49 або за тел.: 5-32-77, 2-04-70.
ЗАТВЕРДЖЕНО НОВИЙ ТАРИФ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЗА КОРИСТУВАННЯ ВОДОЮ
Після завершення процедури узгодження з контролюючими органами, громадського обговорення з мешканцями міста, з метою приведення тарифів до розміру економічно обгрунтованих витрат на їх виробництво, затверджено нові тарифи з водопостачання та водовідведення. Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення» від 08.12.10 №54, для населення тариф на послуги з централізованого водопостачання становить 4,09 грн. за 1 м3, за водовідведення — 5,03 грн. за 1 м3. Тобто, всього послуги централізованого водопостачання та водовідведення коштуватимуть 9,12 грн. за 1 м3. Рішення набуває чинності з моменту публікації. Представляючи проект рішення на розсуд членів виконавчого комітету, начальник водоканалу Алла Левицька наголошувала, що протягом 2010 року на підприємстві виконано власними силами ряд заходів з енергоефективності, усунено до 160 аварійних ситуацій, стримувався процес підвищення зарплат, оптимізовано кількість працюючих.
Підвищення тарифу дасть можливість підприємству щомісяця отримувати на 120 тис. грн. більше доходів. Від членів виконавчого комітету прозвучали зауваження щодо претензійної роботи водоканалу із боржниками. Адже у 2010 році лише на 4-х боржників накладено судові санкції. Борги від населення в сумі до 300 тис. грн. вже тягнуться роками, що є неприпустимим. На засіданні виконавчого комітету зазначалося також, що найближчим часом знову доведеться розглядати тарифне питання, хоча такого, на 30% підвищення тарифу на воду, вже не буде. Зростання тарифу мотивується тим, що постійно, без впливу на цей процес місцевої влади, підвищуються ціни на енергоносії, препарати очистки води та рівень мінімальної зарплати. Змінювати розмір тарифу міська влада змушена для того, щоби вберегти водоканал — основне стратегічно важливе підприємство міста.