«УВІЙТИ В ЗИМУ «ЧИСТИМ МІСТОМ»

«УВІЙТИ В ЗИМУ «ЧИСТИМ МІСТОМ»

Шановні новоград-волинці!
За вікнами — тепла, сонячна, золота осінь. Як ми зустрінемо білосніжну зиму, багато в чому залежить і від усіх нас. На великій території нашого спільного дому необхідно навести лад до того, як настануть морози, не залишати сухе сміття під очікуваним снігом.
З 26 вересня у Новограді-Волинському оголошується місячник осіннього благоустрою під гаслом «Увійти в зиму «чистим містом».
Від імені міської влади звертаюсь до жителів, всієї громади — власників будинків, магазинів, кафе, підприємств, організацій у різних мікрорайонах міста з проханням навести порядок на території, що прилегла до ваших установ, прибравши сухе опале листя та інше сміття. Капітально відремонтовано під’їзні дороги до міста. Але, на жаль, залишились неприбраними шляхи, що ведуть до установ та приватних будинків. Прошу організувати роботи для відповідного благоустрою і цих частин доріг.
Наша спільна мета — дбати про рідне місто, робити його облаштованим, затишним та привабливим для гостей. Упевнений, що справжні патріоти міста зроблять все, аби якомога більше будинків та установ мали гарний, ошатний вигляд, а територія, прилегла до них, завжди була прибраною та охайною. Сподіваюсь, що вже до середини жовтня ми зможемо побачити результат нашої спільної праці.
Ми достойні жити в чистому, красивому сучасному місті — рідному Новограді-Волинському.
З повагою та надією на розуміння В.І.ЗАГРИВИЙ, міський голова