КНИГОЛЮБИ ЗУСТРІЧАЛИ ЧУДОТВОРЦЯ

КНИГОЛЮБИ ЗУСТРІЧАЛИ ЧУДОТВОРЦЯ

Скрізь в Україні цього тижня відбувалися заходи до Дня святого Миколая. Працівники бібліотек теж долучилися до естафети — й у нашому місті, у районній бібліотеці для дітей, організували свято «Миколай іде по Україні».
Напередодні малеча творчо попрацювала, аби здивувати ­Чудотворця своїми талантами. Як правило, цього дня — 19 грудня — діти чекають від святого подарунків, а у даному випадку юні книголюби з нашого району й собі стали творцями дарунків, взявши участь у виставці «Подарунок Миколаю».
У святі взяли участь читачі з Пилиповичів, Кропивні, Ужачина, Нової Романівки, Стриєвої, Несолоні та Романівки: Юлія Роман, Альона Кравченко, Влад Нюкало, Сергій Лобазов та Юлія Чайка. Долучилися й вихованці недільної школи Свято-Троїцького кафедрального собору на чолі з отцем Миколаєм та дошкільнята закладу №9, а також — активні читачі районної бібліотеки для дітей.
Завідуюча районною бібліотекою для дітей Олена Броніславівна Данюк рада була вітати гостей у книжковій царині. Адже кожна дитина, прийшовши до бібліотеки, захопить із собою любов до книги, бажання пізнавати світ, читаючи. Усі діти-учасники, звісно, отримали подарунки. Спонсорами виступили представники політичної партії «Фронт змін», місцеві підприємці та колектив хлібозаводу.
Фото Віктора ТИЩУКА