ЯК НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ВІДПОВІЛИ НАКЛЕПНИКАМ

Ми вже писали про те, що опоненти Володимира Литвина не знайшли іншого способу заявити про свою спроможність, як організувати та проплатити масову роздачу на його рідній землі наклепницьких листівок, що ними засмітили практично все наше місто і сусідні районні центри. Обурені такими підлими діями новоград-волинці, підтримують Володимира Литвина і об’єднуються для того, щоб давати відсіч наклепникам. Так цими днями група молоді, до якої заїжджі зверталися з пропозицією «підзаробити» на тих листівках, мало того, що категорично відмовилась від такого «заробітку», а ще й натомість висловили бажання на підтримку Володимира Михайловича вступити в Народну Партію.
47 новоград-волинців, серед яких 10 викладачів дитячо-юнацької спортивної школи, подали заяви в Народну Партію у відповідь на провокаційні дії заїжджих «гастролерів», і масова подача таких заяв триває щодня.
Володимир Литвин щиро вдячний землякам за підтримку і переконаний, що всі разом ми дійсно зможемо зробити наш край успішним та процвітаючим!
Олена ПОЛІЩУК