Хроніка 2/2013

ПЕНСІОНЕРКА ЛИШИЛАСЯ БЕЗ М’ЯСА
2 січня до правоохоронців звернулася пенсіонерка із села Броницька Гута і повідомила, що хтось забрався до її хати через двері, які були замкнуті на защіпку, і викрав продукти харчування: 1кг сала, 2 свинячі ноги, 3 кг індичих хвостів та 2 кг курячих крилець. Любителя сала і птиці намагаються знайти працівники міліції.
ПООБІДАЛА…
Неуважністю 19-річної жительки м.Новоград-Волинський 6 січня скористався зловмисник. Поки дівчина відпочивала в місцевому кафе, він викрав з її сумки мобільний телефон, фотоапарат та гаманець, завдавши збитків на суму більше 2,5 тисяч гривень.
МОБІЛЬНИК УКРАЛИ В ХАТІ
8 січня до чергової частини Новоград-Волинського міського відділу міліції із заявою звернувся пенсіонер, мешканець села Майстрова Воля. Правоохоронці виїхали на місце крадіжки і встановили, що невідома особа проникла в будинок через незачинені двері і викрала мобільний телефон «Нокіа», вартість якого 610 гривень.
Особу крадія встановлюють.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВС

РОЗПОЧАТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ СМЕРТІ 4-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА У БРУСИЛОВІ
1 січня 2013 року, о 09.00, до Брусилівського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання помер 4-річний хлопчик, житель смт.Брусилів.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої перевіряли інформацію та з’ясовували обставини події.
За попередніми даними, 30 грудня 2012 року, близько 22.00, хлопчик, знаходячись вдома, пролив на себе окріп, отримавши при цьому значні опіки тулуба та ніг. Однак батьки до лікувального закладу за медичною допомогою не звертались, ствеоджуючи, що самостійно обробляли рани дитини. 4-річний хлопчик помер, орієнтовно, 31 грудня. За попереднім висновком експертів, причиною смерті стали опіки І-ІІ ступеня тіла дитині.
У сім’ї 28-річного батька та 25-річної матері зростає ще 4 дітей. Родина належить до, так званих, кризових.
Проводиться досудове розслідування. Призначено судово-медичне дослідження, яке встановить причину смерті дитини.
СЗГ УМВС України в Житомирській області