Вітання 9/2013

Вітання 9/2013



















































29 лютого святкував 5-річчя наш синочок — Дімочка СВИДИНЮК


Такий син — це просто диво, все складається щасливо, дарує й втіху, і розраду, міцну опору і пораду. Розумний, чуйний і вродливий, будь, синку, радісний, щасливий! Успіхів, дружби і кохання, нехай здійсняться всі бажання!


З любов’ю тато, мама, сестричка, бабуся



2 марта празднует День рождения — 4 года — наша любимая крёстница из села Гульск — Алина МЕЛЬНИК


Солнышко наше, в твой День рожденья хотим от сердца пожелать летать уверенно и гордо, в полёте крылья расправлять. Желаем тебе от всей души широкого пути и неба голубого, улыбок, солнца и любви, и счастья самого большого!


С любовью крёстные Инна и Таня



4 марта празднует 20-летие любимый муж и папа — Сергей Николаевич ПАНЧУК


Ты — мой принц, хоть быть им сложно, ну а я — твоя Ассоль. В этой жизни всё возможно, нам подходит эта роль! С Днём рожденья, мой любимый, много счастья, долгих лет… Дай нам Бог здоровья, силы в жизни всё преодолеть.


С любовью жена, сыночек Максимка



4 березня відмічає 20-річчя Сергій Миколайович ПАНЧУК


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю тато, мама, сестра Віка з сім’єю, кума Жанна, кум Ваня



27 лютого святкувала ювілей найкраща, найдобріша дочка — Ірина, а 28 лютого — найкраща внучка Тетянка СКИБИ, якими ми дуже пишаємося, і дякуємо за них Богові.


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалася, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя ваше, схоже на казку, хай Бог вам все, що хочете, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ви у нас є.


Люблячі рідні



26 лютого святкувала 75-річний ювілей Галина Костянтинівна СПІЧУК


Люба бабусю і матінко мила, велике спасибі, що Ви нас зростили. Ми просимо з глибин сердець, щоб добрий Бог, щоб Бог-Отець Вам щирого здоров’я дав, і щоб сто літ він Вас оберігав! Спасибі Вам за руки робочі, за довгі, нелегкі й недоспані ночі. Тож зичимо Вам ще чимало прожити, щоб всіх на сторіччя могли запросити.


Дочка, внуки, правнуки



28 лютого вітаємо з ювілеєм Любов Олексіївну СТАРОВЄРОВУ


Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і добрі діла, здоров’я міцного, щастя без краю, усього найкращого щиро бажаєм.


Мама, хрещена Віра з сім’єю



2 марта встречает юбилей Елена Владимировна ВЕРЕМИЙЧУК


Целуем твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос, и низко просим у тебя прощенья за боль и грусть, что каждый приподнёс. Живи подольше и главное, конечно, не болей, поверь, что ты нужна на свете для внучки, мужа и своих детей.


С любовью твои родные



28 лютого святкував 50-річний ювілей дорогий син, чоловік, батько, брат, швагро — Владислав Васильович МОРОЗЮК із села Варварівки


Нині тобі — 50! Та хіба це літа, коли очі горять і душа молода. Якщо світ навкруги, мов веселка сія, якщо люди шанують і любить сім’я. З Днем народження вітаємо, щастя й радості бажаємо. А здоров’ячка — найбільше, бо без нього жить найгірше. Любові тобі, достатку, добра. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина, мама, батько, син, дочка, сестри з сім’ями, брат з сім’єю, брат Льоня, сім’я Пантус


 

28 лютого 30-річчя відзначив Роман Олександрович НІКОЛАЄВ з села Поліянівки


З Днем народження щиро вітаємо, щастя та здоров’я тобі ми бажаємо. Хай сміється доля, як калина в лузі, нехай завжди поруч будуть добрі й вірні друзі. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою.


З повагою мама, тато, брат Михайло з сім’єю та сім’я Михальчуків, всі рідні та близькі


 

Міська рада, її виконавчий комітет сердечно вітають міського голову 2000-2002 років, депутата районної ради, помічника-консультанта депутата Верховної Ради України В.М.Литвина — Миколу Олексійовича Іванюка зі знаменною датою — 60-річчям від дня народження.


Новоград-волинцям відомий Ваш рідкісний талант прекрасного керівника, величезна працьовитість, творча вдача, любов до рідного краю. Від щирого серця бажаємо Вам міцного, козацького здоров’я, довгих років щасливого, наповненого гарними подіями, життя. Нехай Ваша невичерпна енергія служить на благо та розвиток міської громади.


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Павла Логвиновича КОЗИРА — 01.03.1928 р.н.

Катерину Андріївну ШРОЛЬ — 06.03.1923 р.н.

Олексія Євграфовича КОРЕНЕВА — 07.03.1926 р.н.

Миколу Андрійовича КУЦОГО — 01.03.1944 р.н.

Олександра Валентиновича ШПІРА — 01.03.1950 р.н.

Сергія Володимировича РУДИЧА — 02.03.1957 р.н.

Володимира Степановича ШПІНЯ — 02.03.1967 р.н.

Богдана Михайловича ПАЦЮРКА — 03.03.1963 р.н.

Олександра Володимировича КОТА — 04.03.1968 р.н.

Михайла Олексійовича СКРИПНЮКА — 06.03.1964 р.н.

Сергія Степановича ПОДОЛЯНЧУКА — 06.03.1968 р.н.

Володимира Івановича ГРИНЯ — 07.03.1947 р.н.

Олександра Ничипоровича КОВАЛЬЧУКА — 07.03.1967 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни