Третя рiчниця молодiжного клубу «NIKA»!

Третя рiчниця молодiжного клубу «NIKA»!

День народження молодіжний клуб активного покоління «NIKA» відсвяткував 26 травня. «NІКА» в перекладі — це «перемога». Перемога добра над злом. Клуб діє на підставі статуту і є добровільним об’єднанням. Активістами клубу можуть бути діти та молодь віком від 13 до 30 років. Батьки клубу — наставник протоієрей Валентин Мороз і волонтери Ольга Кожухова і Тетяна Лопатюк. Девіз клубу-іменинника: «Той, хто силу волі має, той завжди перемагає!».
Почесними гостями свята були наставник клубу, голова відділу релігійної освіти і катехізації, сім’ї та молоді Житомирської єпархії, протоієрей Валентин Мороз із родиною, протоієрей Валентин Пелешок, протодиякон Миколай Мізерний, представники управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Алла Виговська та Оксана Кривенко, батьки, місцеві жителі, вихованці недільних шкіл.
«Споглядаючи, як молоді люди віддаленого мікрорайону марнують свій час у непотрібних справах, виникла ідея створити молодіжну організацію. Перші кроки активістів клубу «NIKA» були невпевнені, і було мало надії, що дана організація довго протримається. З того часу промайнуло понад три роки, протягом яких юні активісти зросли духовно, фізично і досягли загальноміського ви­знання. Клуб «NIKA» — це часточка моєї душі», — сказав у привітальному слові отець Валентин.
Протодиякон Миколай Мізерний подарував активістам богослужбову просфору з витягнутою за них часточкою.
Після офіційної частини свята всі бажаючі мали можливість продовжити відпочинок на мальовничому березі річки Случ. Там на них чекали пісні під гітару у колі друзів, спортивно-розважальні ігри (футбол, волейбол, бадмінтон) разом зі священиками та апетитні пригощання.
Дружні відпочинки на лоні природи згуртовують юнаків та дівчат, об’єднують заради спільної мети та пропагують здоровий духовно-фізичний спосіб життя.
Прес-служба Новоград-Волинського Троїцького округу