Влада закликає жителів «Зелених» припинити конфлікти щодо ОСББ

Цими днями під головуванням депутата міської ради Володимира Мисіна відбулося засідання громадської ради з питань діяльності ОСББ міста. Комісія у складі депутатів міської ради, відповідальних працівників виконавчого комітету, представників ОСББ заслухала пояснення конфліктуючих сторін керівництва ОСББ та ініціативної групи і дійшла висновку, що в роботі ОСББ мають місце певні порушення.
З метою налагодження конструктивної роботи ОСББ «Мікрорайон «Зелені», комісією рекомендовано терміново провести побудинкові збори членів об’єднання з суворим дотриманням Закону України «Про ОСББ». Тому мешканцям слід визначитися у складі скількох будинків працюватиме об’єднання — одного, декількох чи всіх 19-ти, які створять асоціацію ОСББ. Такий позитивний досвід в нашому місті вже є.
На зборах необхідно обрати старшого будинку (він же стане і членом правління), слід обрати представників від будинку на загальні збори та розглянути питання повноважень цих представників. Збори вже проходять за графіком, в них беруть участь депутати міської ради. Прохання міського голови до жителів мікрорайону «Зелені» не бути байдужими, обов’язково взяти участь у зборах, щоби раз і назавжди припинити конфлікти і конструктивно вирішити долю утримання власного житла.
С.ЧАЧИНА, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради