Новоградці активно запасаються крупами
- Новоградські новини
- 68
- коментар(і)
- 28-11-2014 23:08
Протягом тижня, що минув, новоград-волинці активно запасалися крупами, що у деяких торгових точках збували ще за старими цінами, адже їх закупівельна ціна стала значно вищою, і нині їх продають: українську гречку — 15-17,50 грн./кг, рис — 15-17 грн./кг, пшоно — 9-12 грн./кг, кукурудзяну крупу — 10 грн./кг, манку — 6,50 грн./кг, горох — 8 грн./кг, арнаутку — 8 грн./кг, перлову крупу — 6 грн./кг, пшеничну — 5 грн., макаронні вироби — від 9 грн./кг, борошно — 5-6,50 грн./кг, цукор — 360 грн./50 кг або 7,60-8,60 грн./кг.
Піднялася ціна й на розливну запашну соняшникову олію — 14,50 грн./літр та рафінована — 15,50 грн./літр. У пляшках — 14-20 грн./шт.
Жива риба — 14-40 грн./кг, заморожена — 8,50-100 грн./кг, солена — 29-45 грн./кг, копчена — 30-135 грн./кг.
Свинина: биток та філейка — 65 грн./кг, шия — 70 грн./кг, стегно на кістці — 48-55 грн./кг, сало — 25-50 грн./кг, підчеревина — 45 грн./кг, яловичина — 40-65 грн./кг. Домашня гуска — 90-140 грн./тушка, курка — 70-140 грн./тушка, індичка — 140-200 грн./тушка.
Молоко — 13-14 грн./«півторачка», сметана збирана — 15 грн./півлітра, домашній сир — від 10 грн./шматочок. Вразила ціна на домашні яйця — 30 (!) грн./десяток, альтернатива — фермерські: 12,50-13,80 грн./десяток, перепелині — 11 грн./20 шт.
Картопля — 2 грн./кг, морква — 2-2,50 грн./кг, столові буряки — 2,50-3,0 грн./кг, капуста білокачанна — 1,50-2,50 грн./кг, пекінська — 8 грн./кг, цибуля — 2-3,50 грн./кг, часник — 25 грн./кг, зелена цибуля — 40 грн./кг, огірки — 35 грн./кг, перець — 45 грн./кг, помідори — 23 грн./кг, шампіньйони — 23-28 грн./кг.
Яблука — 4,50-9 грн./кг, апельсини — 20-25 грн./кг, мандарини (Грузія) — 19,50-20 грн./кг, (Іспанія) — 23-25 грн./кг, лимони — 28-40 грн./кг, ківі — 35 грн./кг, гранати — 33-35 грн./кг, хурма — 31-35 грн./кг, виноград — 24-28 грн./кг.
Піднялася ціна й на розливну запашну соняшникову олію — 14,50 грн./літр та рафінована — 15,50 грн./літр. У пляшках — 14-20 грн./шт.
Жива риба — 14-40 грн./кг, заморожена — 8,50-100 грн./кг, солена — 29-45 грн./кг, копчена — 30-135 грн./кг.
Свинина: биток та філейка — 65 грн./кг, шия — 70 грн./кг, стегно на кістці — 48-55 грн./кг, сало — 25-50 грн./кг, підчеревина — 45 грн./кг, яловичина — 40-65 грн./кг. Домашня гуска — 90-140 грн./тушка, курка — 70-140 грн./тушка, індичка — 140-200 грн./тушка.
Молоко — 13-14 грн./«півторачка», сметана збирана — 15 грн./півлітра, домашній сир — від 10 грн./шматочок. Вразила ціна на домашні яйця — 30 (!) грн./десяток, альтернатива — фермерські: 12,50-13,80 грн./десяток, перепелині — 11 грн./20 шт.
Картопля — 2 грн./кг, морква — 2-2,50 грн./кг, столові буряки — 2,50-3,0 грн./кг, капуста білокачанна — 1,50-2,50 грн./кг, пекінська — 8 грн./кг, цибуля — 2-3,50 грн./кг, часник — 25 грн./кг, зелена цибуля — 40 грн./кг, огірки — 35 грн./кг, перець — 45 грн./кг, помідори — 23 грн./кг, шампіньйони — 23-28 грн./кг.
Яблука — 4,50-9 грн./кг, апельсини — 20-25 грн./кг, мандарини (Грузія) — 19,50-20 грн./кг, (Іспанія) — 23-25 грн./кг, лимони — 28-40 грн./кг, ківі — 35 грн./кг, гранати — 33-35 грн./кг, хурма — 31-35 грн./кг, виноград — 24-28 грн./кг.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК
Коментарі відсутні