Коротко...

ЗАТВЕРДЖЕНО РОЗПОДІЛ ОБОВ’ЯЗКІВ МІЖ КЕРІВНИМ СКЛАДОМ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Керуючись чинним законодавством України, з метою забезпечення діяльності міського голови, визначення обсягів і меж повноважень секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради, для координації роботи міської ради та її виконавчих органів, підприємств, установ та організацій міста, у зв’язку зі змінами в структурі виконавчих органів міської ради та кадровими змінами, міським головою Віктором Весельським підписано розпорядження від 30.12.2015 р. №37(к).
Цим розпорядженням затверджено розподіл функціональних обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови та керуючим справами виконавчого комітету міської ради (згідно з додатком 1). А також установлено, що у разі тимчасової відсутності міського голови, його обов’язки виконує секретар міської ради, або перший заступник міського голови, або один із заступників міського голови, або керуючий справами виконавчого комітету міської ради за визначенням міського голови. Виконання обов’язків першого заступника міського голови, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету міської ради, в разі їх тимчасової відсутності, здійснюватиметься згідно з додатком 2 цього розпорядження.
Із повним текстом розпорядження можна ознайомитися на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у рубриці «Нормативна база — Розпорядження міського голови».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

БІЛЯ УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ З’ЯВИТЬСЯ АВТОБУСНА ЗУПИНКА
На адресу міської ради від Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області надійшов лист-відповідь щодо питання влаштування автобусної зупинки в районі місцезнаходження управління праці та соціального захисту населення.
У листі повідомляється, що Новоград-Волинський ВП ГУНП не заперечує щодо влаштування автобусної зупинки з відповідними дорожніми знаками та заїзними «карманами» по вулиці Ушакова, але з дотриманням ДСТУ 3587-97.
Наразі, в результаті проведеного інспектором Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області, спільно з представниками управління ЖКГ, Е та КВ міської ради, обстеження з даного питання вулиці Ушакова, визначено місце розташування автобусної зупинки.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ТИМЧАСОВІ ЗМІНИ У ГРАФІКАХ РУХУ
У вихідні — 07.01.2016 р. (четвер), 08.01.2016 р. (п’ятниця) — рух пасажирського транспорту на міських автобусних маршрутах здійснюватиметься за суботнім графіком. Нагадуємо, що переглянути графіки руху автобусного транспорту можна на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради: http://novograd.osp-ua.info в категорії «Транспорт», розділу «Сервіс та відпочинок».
Відділ економічного аналізу та планування міської ради

ПРО ПРИПИСКУ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ 1999 РОКУ НАРОДЖЕННЯ ДО ПРИЗОВНОЇ ДІЛЬНИЦІ
Витяг з наказу військового комісара Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату:

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», з 11 січня по 28 березня 2016 року, оголошується приписка до призовної дільниці громадян 1999 року народження міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району Житомирської області.

  2. Явці для приписки підлягають всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1999 року, включно, постійно або тимчасово проживають на території міста Новограда-Волинського, Новоград-Волинського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не пройшли приписку раніше.

  3. Всі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою з 4 лютого до
    12 лютого 2016 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

  4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.


С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник

ВПОРЯДКОВАНО НУМЕРАЦІЮ БУДІВЕЛЬ НА ВУЛИЦЯХ МІСТА
Відповідно до рішення виконавчого комітету від 09.12.15 р. №13 «Про впорядкування нумерації будівель на вулицях міста», рішення міської ради від 20.10.15 р. №808 «Про перейменування вулиць та провулків міста», впорядковано нумерацію будівель на вул. Гетьмана Сагайдачного та вул.Садовій. Нумерацію будівель на колишній вулиці Червоноармійській залишено без змін. Із повним текстом прийнятого рішення можна ознайомитися на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у рубриці «Нормативна база — Рішення виконавчого комітету».
Інформація міської ради