ЮМОР

МІСЬКИЙ ПЛЯЖ — ПРИВАТИЗУЄТЬСЯ?
У зв’язку з тим, що у міському бюджеті бракує коштів на утримання рятувальної станції, що знаходиться у мальовничому куточку на березі Случі, розглядаються варіанти щодо її продажу. Так, надійшла пропозиція від місцевого підприємця, який хоче викупити рятувальну станцію з метою облаштування там закритого нічного VIP-клубу «У блакитного причала». У зв’язку з цим міський пляж з початку цього року може бути приватизований і закритий.
ПОСПІШАЙТЕ ОБСТЕЖИТИСЯ!
Готується рішення, яке розглядатиметься на наступному пленарному засіданні міської ради згідно з пропозицєю міського голови: «У зв’язку з масовим розповсюдженням ВІЛ, СНІД склалася тривожна ситуація і у Новограді-Волинському. Тому кожен житель міста повинен в обов’язковому порядку з 1 квітня 2009 року до 1 квітня 2010 року пройти обстеження на ВІЛ, СНІД, результати якого будуть обприлюднені у пресі. Згідно з цим рішенням всі, хто не пройде такого обстеження, можуть бути відселені за межі міста.
МІНЕРАЛКА — ПОДЕШЕВШАЄ
Як ми вже повідомляли, найближчим часом водоканал планує встановити нову водоочисну станцію, яка за новітніми технологіями за окрему невелику плату зможе подавати у квартири, крім звичайної, ще й мінеральну газовану воду (з 5.00 до 6.00 ранку).
НА МІСТІ ДИТЯЧОГО ТАБОРУ — «ДОРОСЛИЙ» САНАТОРІЙ
У зв’язку з тим, що багато громадян ведуть безладне статеве життя, масово розповсюджуються венеричні захворювання. З метою поліпшити ситуацію та надати посильну допомогу постраждалим, у Курчиці на місці колишнього дитячого табору планується відкрити санаторій-профілакторій для венеричних хворих, через що санстанція, вже традиційно, попереджає про небезпеку купання у водах річок Случ та Смолки.
МЕЖІ МІСТА — РОЗШИРЕНО
Згідно з Генеральним планом та випереджаючи його, постановою Кабміну України межі міста Новограда-Волинського розширено на території, які включають у себе села Чижівка, Майстрів, Наталівка, Олександрівка. Жителі цих сіл можуть звернутися у виконавчий комітет міської ради і отримати статус городян до 01.01.2010 року.
«АЛЕЯ ЗІРОК»
У Новограді-Волинському буде своя «алея зірок», тобто площа, де будуть вмонтовані зірки з прізвищами найславетніших людей міста. Для цього заплановано реконструювати центральний майдан міста. З 1 квітня трудові колективи розпочнуть висування кандидатур достойників. Планується, що за одну зірку кандидат чи підприємство має внести 5 тис. гривень. Зібрані таким чином кошти підуть на проектні та будівельні роботи.
ЕКСТРІМ ПО-ЗВЯГЕЛЬСЬКИ
Одна з ритуальних контор нашого міста запропонувала свій варіант вирішення проблеми атракціону «Колесо огляду». За словами керівника цієї організації, капіталовкладень це вимагатиме зовсім небагато — лише на встановлення таблички «Для любителів екстріму — атракціон «Колесо жахів». На тестовий запуск атракціону, що планується провести 1 квітня, запрошуються любителі екстремальних розваг.