ФК «Ярунь» створив сенсацію в Коростені

ФК «Ярунь» створив сенсацію в Коростені

У межах 6-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд вищої ліги ФК «Ярунь» у виїзній грі здолав коростенський «Мал» — 1:0.

Єдиний гол у матчі відбувся на 8-ій хвилині — господарі «зрізали» м’яч у власні ворота. Надалі дебютант вищої ліги — ФК «Ярунь» — упевнено відзахищався й довів гру до перемоги. Відзначимо, що перемогти традиційно непоступливий «Мал» на його полі дуже рідко вдається й більш титулованим обласним командам, а для дебютанта — історичний успіх.

У цьому турі увага місцевих уболівальників також була прикута до новоградського дербі. На стадіоні «Авангард» грали «Звягель» і «Случ». Перемогу з рахунком 2:0 здобув «Звягель», хоча й догравав останні хвилин п’ятнадцять у меншості. Загалом особливої переваги жодна з команд не мала. Зустріч віднедавна принципових суперників стала грою нервів і характерів, у якій звягельчани краще скористалися помилками опонентів.

Інші матчі туру: «Агролайф» (Новоселиця) — ФК «Бердичів» — 1:3; «Зоря» (Романів) — «Полісся-2» (Ставки) — 1:0.

Очолює турнірну таблицю вищої ліги «Зоря», яка має 14 очок. «Звягель» — на третьому місці (9 очок). ФК «Ярунь» — п’ятий (7 очок). «Случ» — на сьомому місці (4 очки).

У зоні Північ першої ліги гостьову перемогу з рахунком 5:0 над СК «Овруч» здобув ФК «Ярунь-2». «Уборть» (Ємільчине) перемогла «Зірку-МГЗК» (Іршанськ) — 3:0.

Друга ярунська команда набрала 9 очок у 4 матчах і посідає четверте місце. Ємільчинці — на 5-ій сходинці таблиці.

У зоні Південь першої ліги знову зазнав розгрому баранівський «Керамік». Цього разу — вдома від команди «Полісся-3» (Ставки) — 1:6. «Керамік» не набрав жодного очка в шести турах.

Олег БРЮХАНОВ