Наших серед лідерів немає… Завершилося перше коло обласного футбольного чемпіонату

Наших серед лідерів немає… Завершилося перше коло обласного футбольного чемпіонату

Матчами сьомого туру, що відбулися на футбольних полях Житомирщини минулої суботи, завершилося перше коло обласного чемпіонату. Щоправда, залишилися незіграними пропущені матчі окремих турів, тому проміжні турнірні таблиці можуть зазнати змін. А наразі серед лідерів представників Новограда-Волинського та сусідніх громад немає.

Найкраще із наших команд у вищій лізі у звітному турі зіграв «Звягель». Звягельчани, принаймні, набрали одне очко, звівши до нульової нічиєї гостьову гру із ФК «Бердичів».

Знову, за цілком рівної гри, зазнав поразки «Случ». У Новограді на стадіоні «Авангард» «Случ» приймав коростенський «Мал» і поступився — 0:1. Відверто кажучи, з огляду на обопільну кількість гольових моментів, жодна з команд не награла на перемогу. Але коростенці зуміли скористатися однією зі своїх нагод і витиснули максимум із цього матчу.

На стадіоні ДЮКФП, що в «Морському», ФК «Ярунь» протистояв поточному лідеру — «Зорі» з Романова. Місцеві вболівальники сподівалися, що ярунчани після сенсаційної перемоги в Коростені в попередньому турі продовжать «збирати скальпи» лідерів, проте… Рахунок — 2:0 на користь «Зорі».

У вищій лізі залишаються пропущеними два матчі за участю коростенського «Мала». Без цих результатів у турнірній таблиці лідирує «Зоря» — 17 очок. «Звягель» — на четвертому місці (10 очок). ФК «Ярунь» — на шостому (7 очок). «Случ» — на сьомому (4 очки).

У зоні Північ першої ліги продовжує перемагати ФК «Ярунь-2». Цього разу ярунчани з рахунком 1:0 виграли в «Оріона» (Нова Борова).

Ємільчинська «Уборть» на виїзді зіграла внічию (2:2) із СК «Овруч».

ФК «Ярунь-2», який пізніше стартував, набрав 12 очок у п’яти матчах. І це наразі — третє місце в турнірній таблиці зони Північ. Але ярунчани мають шанси покращити турнірне становище, адже саме вони мають два пропущені матчі. У лідера — ФК «Агро-Нива» (Народичі/Ласки) — 18 очок.

Так і не набрав жодного очка за все перше коло баранівський «Керамік». У сьомому турі він удома поступився команді «Stone Town» (Коростишів) — 2:4, і за підсумками першого кола перебуває на самісінькому дні турнірної таблиці першолігової зони Південь.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ФК «Звягель»