Конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності

Конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності

Оголошення


Звягельська міська рада оголошує конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності з метою приватизації шляхом продажу з аукціону.




Об’єкт — нежитлове приміщення на вул. Героїв Майдану, 19, площа — 475,5 кв. м.

Балансоутримувач — управління освіти і науки міської ради.

Очікувана максимальна ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки — 3,0 тис. грн.

Платник робіт з оцінки — управління ЖКГЕ міської ради.

Кінцевий термін подання документів на конкурс — 16.06.2023 року.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті шляхом поштового відправлення або безпосередньо на адресу: каб. №47, вул. Шевченка, 16, м. Звягель, Звягельський район, Житомирська область, 11700.

Конкурсна документація претендента складається з:

— конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях);

— документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;

— підтвердних документів: заяви про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою законодавством формою; інформації про претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювача; інформації про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах із претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна.

На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Конкурс відбудеться 19.06.2023 року, об 11:00, за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Звягель, конференцзала.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності здійснюватиметься, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 р. №2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 р. за №60/28190 (зі змінами, внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 р. №47, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 20.02.2018 р. за №198/31650).

Управління житлово-комунального господарства
та екології міської ради