Відбулося відкриття АЗПСМ №3 після капітального ремонту

Відбулося відкриття АЗПСМ №3 після капітального ремонту

Питання забезпечення якісними медичними послугами населення є надзвичайно актуальним й одним із найпріорітетніших як для мешканців Звягельської територіальної громади, так і для органів місцевої влади.

 

За підтримки місцевої влади, депутатського корпусу, жителів громади проведено капітальний ремонт амбулаторії ЗПСМ №3 із розширенням її площі.

15 червня відбулося урочисте відкриття оновленої АЗПСМ №3. На відкриття завітали міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступниці міського голови Ірина Гудзь та Наталія Борис, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення Олександр Лось, директорка КНП «Центр первинної медично-санітарної допомоги» Інна Вошко, депутати міської ради, підрядник, який здійснював роботи — Владислав Гаврилюк, та небайдужі жителі громади.

Відбулося відкриття АЗПСМ №3 після капітального ремонту

Відтепер у цій амбулаторії лікарі-педіатри здійснюватимуть прийом дитячого населення віком від 0 до 17 років.

У медичному закладі облаштовано три кабінети прийому лікарів-педіатрів, кабінет щеплень, маніпуляційний кабінет та кабінет досліджень із відокремленим прийомом медичної сестри.

Графік роботи амбулаторії №3: з 08:00 до 20:00, у дві зміни.

Амбулаторія №3 знаходиться по вулиці Житомирська, 27.

За сприяння проєкту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» амбулаторія отримала необхідне обладнання для покращення інфекційного контролю в закладі.

Слід зауважити, що минулого року заклад став пілотним центром проєкту ЮНІСЕФ щодо впровадження програми домашніх візитів «Турбота з народження вдома». В амбулаторії, за сприяння проєкту, планується дооснастити кабінет щеплень, створити зону для розваг малечі з метою зменшення стресу у дітей під час профілактичних оглядів та лікування.

Завдяки проєкту, амбулаторія отримала автомобіль, закуплений кошторисом ЮНІСЕФ за пожертви людей із Королівства Нідерландів, для здійснення активних патронажів вдома.

Із відкриттям амбулаторії ще більше маленьких мешканців Звягельської територіальної громади матимуть змогу отримати якісні медичні послуги.

Бажаємо всім мешканцям Звягельської територіальної громади здоров’я та чекаємо діток у новому яскравому та модернізованому медичному закладі!

Відділ інформації міської ради