НАСТАВ ЧАС МІЖНАРОДНОГО ВИЗНАННЯ!
- Новоградські новини
- 898
- коментар(і)
- 14-01-2011 03:34
Продукція Новоград-Волинського хлібозаводу славиться своєю якістю далеко за межами міста та області. Та незабаром запашні вироби звягельських пекарів зможе оцінити і Європа. Розповідає маркетолог підприємства Олена ЧЕРНИШ:
— У серпні 2010 року відбулася виставка «Барвиста Україна», в рамках якої пройшов Всеукраїнський конкурс «Свято короваю», де коровай нашого хлібозаводу отримав Гран-прі. Тому саме майстрам та технологам нашого хлібозаводу надійшла пропозиція щодо виготовлення короваїв для всесвітньовідомої Міжнародної сільськогосподарської виставки-ярмарки «Зелений тиждень-2011», яка відбудеться в Берліні, з 21 по 30 січня 2011 року.
На сьогодні ця виставка є однією з найбільших і найпрестижніших сільськогосподарських виставок у світі і займає своє особливе місце серед заходів аграрного спрямування.
Тому для виготовлення короваїв були залучені найкращі спеціалісти підприємства, це — начальник лабораторії Корнійчук В.А.; інженери-технологи: Шостак В.В., Бучинська Н.В.; майстри-технологи: Осадчук Ю.Л., Нерода Г.П.; пекар Захарчук Т.В.
Було виготовлено три неповторних за оформленням короваї, які об’єднали в собі найкращі традиції мистецтва виготовлення короваїв та представлятимуть всю Україну на міжнародному рівні.
— У серпні 2010 року відбулася виставка «Барвиста Україна», в рамках якої пройшов Всеукраїнський конкурс «Свято короваю», де коровай нашого хлібозаводу отримав Гран-прі. Тому саме майстрам та технологам нашого хлібозаводу надійшла пропозиція щодо виготовлення короваїв для всесвітньовідомої Міжнародної сільськогосподарської виставки-ярмарки «Зелений тиждень-2011», яка відбудеться в Берліні, з 21 по 30 січня 2011 року.
На сьогодні ця виставка є однією з найбільших і найпрестижніших сільськогосподарських виставок у світі і займає своє особливе місце серед заходів аграрного спрямування.
Тому для виготовлення короваїв були залучені найкращі спеціалісти підприємства, це — начальник лабораторії Корнійчук В.А.; інженери-технологи: Шостак В.В., Бучинська Н.В.; майстри-технологи: Осадчук Ю.Л., Нерода Г.П.; пекар Захарчук Т.В.
Було виготовлено три неповторних за оформленням короваї, які об’єднали в собі найкращі традиції мистецтва виготовлення короваїв та представлятимуть всю Україну на міжнародному рівні.
Підготував Олександр ГЕМБАРСЬКИЙ
Фото Віктора ТИМОЩУКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА
Коментарі відсутні