ДОРОГУ — МОЛОДИМ!

ДОРОГУ — МОЛОДИМ!

\"ДОРОГУЄ такі поетичні рядки у багатій літературній спадщині українського народу: «…А молодість не вернеться, не вернеться вона». Про глибинний зміст, яким вони наповнені, певно, починають розмірковувати люди у літах. А в юності здається, що весь світ відкритий перед тобою — тисячі доріг. І головне для молодої людини — не помилитися, обираючи свій шлях.
У День молоді, який ми щороку відзначаємо в останню неділю червня, вітаючи, водночас прийнято нагадувати молодшому поколінню про величезну відповідальність — як за їхні власні долі, так і за долю держави. Адже її майбутнє нерозривно пов’язане з молодими спеціалістами, випускниками шкіл і, звісно ж, із тими, хто сьогодні ще безтурботно ганяє м’яча на подвір’ї або ж ходить за руку з мамою по дитячому майданчику.
На жаль, навіть у переддень свята, мусимо визнати — держава нині надто мало робить для того, щоб створити умови молодій людині для самореалізації. Це — і дороге навчання, потім — проблеми з працевлаштуванням, із житлом… Як наслідок — талановиті спеціалісти виїжджають за кордон.
\"ДОРОГУАле будемо оптимістами: вірмо, що саме сьогоднішнє молоде покоління докорінно змінить нашу країну на краще. Зі святом, шановна молодь, та всі, хто в душі все ще вважає себе молодим!
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА