Вітання 10/2013

Вітання 10/2013



























































10 березня святкує ювілей Галина Миколаївна БОНДАРЕВСЬКА


Неважливо скільки років, а важливо те, що Ти наша найдорожча, наймиліша і найкраща — неперевершена Весна, красива Жінка, дбайлива Мама і кохана Дружина. Ми щасливі, що ти у нас є! Любимо, цінуємо і бажаємо здоров’я, радості від життя, побільше сонячних днів, добробуту і злагоди в сім’ї!


Чоловік Юрій, діти Юлія і Дмитро, зять Сергій, невістка Оксана, онуки Владики і Дениска, свати



8 марта встречают 30-летний юбилей свадьбы Ирина и Александр СВИНЦИЦКИЕ


Вы пронесли любовь сквозь все года, вы одолели горе и печаль. Желаем, чтобы завтра и всегда вы были счастливы, как и вначале. Желаем, чтоб свеча любви всегда горела, согревая вас собою. Чтобы у вас была своя звезда, и названа она была любовью.


С любовью дети и внучка



6 березня вітаємо Надію Арсентіївну ГОНЧАРУК


Сонця, тепла до рідної хати, здоров’ям і щастям завжди будьте багаті. У настрої добрім, в радості, в згоді сто літ ще прожити, як кажуть в народі!


З любов’ю всі рідні



9 марта празднует День рождения Наталия НИМЧЕНКО


Пусть невзгоды жизни пролетают мимо, как ручей весною пусть играет кровь! Я тебе желаю быть всегда любимой, и в любые годы чувствовать любовь.


С любовью Сергей



9 березня виповнюється 30 років Вячеславу Миколайовичу ОСІНСЬКОМУ


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю мама, сестра Юля, тітка Світлана, дядько Віталій



11 марта поздравляем с 45-летием Виктора Николаевича СТЕПАНЮКА


Желаем, чтобы в жизни много счастья было, удача верным спутником была. И чтоб всегда на жизненной дороге хватало солнца, ласки и тепла!


С уважением любимая жена Лиля и очень любимая отцом доченька Диана



Дорогі жінки!


Прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом — Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Ми, чоловіки, вдячні вам за красу і ніжність, любов, доброту і чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей.

Нехай весна приносить на своїх крилах лише найкращі емоції, які залишаться в пам’яті теплими спогадами. Від усієї душі бажаю Вам тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

Дорогі жінки, шановні пенсіонерки та ветерани праці ПрАТ ВКФ «Леся»!


Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 8 Березня — свята весни, жіночої чарівності й кохання.

Україна здавна трималася на жіночій доброті, працьовитості, відданості, любові. І сьогодні жінки уособлюють те найкраще, на чому стоїть наша українська земля. Берегині роду людського, хранительниці родинного вогнища — ви передаєте з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працелюбства. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу захоплює, а краса вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Щиро бажаємо, щоб це весняне свято додало вам гарного настрою, піднесених і добрих почуттів. Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та радістю. Здоров’я вам та вашим рідним, успіхів, миру і любові.


З повагою адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся»


 

Радіотаксі 1555 вітає диспетчерську службу та усіх жінок міста зі святом 8 Березня!


Аби завжди в душі у вас горів вогонь кохання; і хай у цей весняний час здійсняться всі бажання!


 

Дорогі, чарівні жінки!


Усе найдорожче, що є у нашому житті — щастя, радість, кохання і надія, — пов’язане з жінкою.

Від усього серця вітаю вас зі святом весни, краси і любові — 8 Березня!

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, радості, миру, злагоди і тепла!


З повагою

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Шановні мешканці Новоград-Волинського району!


Від імені Новоград-Волинської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із 90-річчям утворення району!

На початку березня 1923 року Новоград-Волинський став центром однойменного новоутвореного району. Наші серця переповнює радість і гордість за край, який став затишною домівкою та об’єднав у одну велику родину майже 49 тисяч жителів — мешканців 110 сіл та селища.

У житті нашого району багато яскравих сторінок. Сучасний Новоград-Волинський район — серед лідерів економічного розвитку області, його флагман у сферах соціального захисту, медицини, освіти, культури і спорту. Це — трудівник, борець, митець, будівничий. Та найбільше його надбання, справжня окраса та гордість — його жителі. Адже саме завдяки вашому натхненню, золотим рукам, самовідданості та наполегливості живе і возвеличується наш край.

Дорогі новоград-волинці, бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших бажань. Божого вам благословення та нових звершень на благо рідного краю.

Зі святом вас, дорогі жителі Новоград-Волинського району!


З повагою Новоград-Волинський міський голова Володимир ЗАГРИВИЙ


 

Дорогі жінки! Від щирого серця вітаю вас зі святом весни — 8 Березня!


Цей день несе у світ ніжність і красу. Все найсвітліше, що є у нашому житті — весна, радість, щастя, кохання — пов’язане з Жінкою — берегинею роду людського.

Ви народжуєте і виховуєте дітей, виколихуючи в своїх руках майбутніх будівничих добробуту України, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, моралі, культури та працьовитості.

Щедрість ваших душ зігріває, сила духу захоплює, краса вражає, а жіноча мудрість щодня стає в нагоді при вирішенні будь-яких проблемних питань.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, добра, любові та безтурботного жіночого щастя. Нехай у ваших домівках завжди будуть спокій і достаток, а ваші серця зігріваються теплом та повагою рідних і близьких. Нехай завжди вам усміхається доля, даруючи надійне чоловіче плече та віддане серце. Весняного вам настрою, здійснення всіх мрій та Божої благодаті!


З повагою Петро ЛИТВИН, командир 8-го ордена Червоного Прапора армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант


 

Наші шановні чарівні жінки!


Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята Весни, Любові та Краси — 8 Березня!

Дорогі берегині українського роду, спасибі Вам за життєдайну силу, бо Ви самі і є джерелом та наснагою життя, його красою, його сенсом.

Тож бажаємо Вам, щоб те тепло, яке Ви так щедро даруєте не лише своїм рідним та близьким, але й усім, хто Вас оточує, повернулося до Вас сьогодні сторицею і зігріло у ці перші несміливі весняні дні.

Нехай Ваші турботи будуть приємними, а кожен день — зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками!

Зі святом Вас, дорогі жінки!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віру Василівну ШТРАЙТ — 08.03.1916 р.н.

Валерія Івановича ЗАХАРОВА — 12.03.1949 р.н.

Юхима Вольфовича ШТЕЙНБЕРГА — 14.03.19028 р.н.

Ігоря Васильовича КРАЛЮ — 08.03.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 08.03.1964 р.н.

Петра Васильовича ГРУЗДЮКА — 10.03.1968 р.н.

Віктора Івановича ВОСКОВЕЦЬКОГО — 11.03.1958 р.н.

Віктора Миколайовича СТЕПАНЮКА — 11.03.1968 р.н.

Валерія Геннадійовича МІТЮКОВА — 14.03.1964 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни