Замість пікетів і мітингів — спортивний турнір

Замість пікетів і мітингів — спортивний турнір

День героїв — свято, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, — у Новограді-Волинському вшанували не гучними масовими акціями, а спортивним турніром. За ініціативи ГО «Міське братство ОУН-УПА» та міського осередку ВО «Свобода» на спортивних майданчиках, що у «Морському», минулої суботи було організовано турнір із міні-футболу та показові виступи з гирьового спорту.
Футбольні команди на змагання делегували СК «Євробокс», клуб карате-до «Січ», місцеві залізничники та село Броницька Гута. У безкомпромісній боротьбі, що точилася в кожному матчі, перше місце здобула команда боксерів «Євробокс». Другою стала команда «Залізничник», третіми — футболісти клубу «Січ».
Своє вміння вправлятися з гирями продемонстрував ветеран гирьового спорту Олег Мороз. Побачене так захопило глядачів, що дехто з них приєднався і також спробував свої можливості в якості гирьовика.
«Ми ставили собі за мету пропагувати здоровий спосіб життя, а також залучити якомога більше молоді до патріотичного виховання, до вивчення героїчної історії українського народу», — розповів «Звягелю» один із організаторів заходу, голова міського братства ОУН-УПА Віктор БУСЛЕНКО.
Переможці, призери, а також активні учасники спортивних змагань були нагороджені кубками, грамотами і грошовими преміями.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА